Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile powinna zarabiac i jaki miec majatek 30 letnia kobieta zeby jakis facet ja

Polecane posty

Gość gość

zechcial?

Gość gość
10 000

Gość gość
200000

Gość gość
Mieszkanie 2-3 pokojowe, pensja wystarczajaca na utrzymanie jej, mezczyzny i dzieci na przynajmniej srednim poziomie, samochod mysle, ze to takie minimum.

Gość gość
Majątek musi starczyc na rodzinne mieszkanie lub domek. To samo tyczy sie faceta po 30. Ja sie w to nie bawie :), bo mam za malo kasy.

Gość gość
Facet nie musi nic. Tylko mezczyzna mial takie zobowiazania.

Gość gość
Latwiej sie pisze facet i krocej.

Gość gość
Ja nie jestem jakas super partia, ale faceta mam od roku, nie wiem czy złapałam go na moj majatek haha. 30 lat, od 3 lat mieszkanie na kredyt- 56 m, samochód 5 letni, zarobki 3700 zł-4000 zł netto. 3200 etatu, reszta z umów o dzieło. Starcza mi na wszystko, staram się też oszczedzac, bo wiadomo jak przychodzi ubezpieczenie samochodu czy dłuzsze leczenie dentystyczne to nagle kilka koła wylatuje z budzetu :).

Gość gość
No to bardzo duzo w porownaniu ze mna. Tylko, ze niemow, ze mieszkasz w 50tys miescie jak ja.

Gość gość
dziś A i to moze nie wystarczyc jak zecznie podejrzewac Cie o zdredy...

Gość gość
Mieszkam w Pruszczu Gdańskim (jakieś 30 tys. osob mieszka) tutaj po prostu były tansze mieszkania, a dojazd do pracy w Gdansku zajmuje mi 20 minut :). Więc zarabiam jak w dużym mieście wojewódzkim, a mieszkam w małym :D Przykładowo moje mieszkanie w stanie deweloperskim kosztowało 340 tys zł. za takie samo w Gdańsku zapłaciłam bym co najmniej 600 tys ;/. Jesli chodzi o zarobki, to wiadomo w miastach wojewódzkicj jest nieco lepiej. Pani na recepcji u mnie w firmie zarabia 2800 zł, a ma tylko średnie wykształcenie, więc jako taka kasa dostepna dla każdego niemal

Gość gość
Jak dla mnie nie musi mieć niczego, może by nawet Ukrainka z biednej rodziny. Wystarczy że jest zgrabna, lubi dzieci, lubi Sex i ma gust.

Gość gość
miesięczna wypłata nie jest jakoś bardzo ważna :) liczy się wnętrze jak coś. Osoby materialne omijać łukiem. JA swojego chłopaka poznałam na jakimś evencie, pracował na szatni. Jest biedny nie miał też łatwego dzieciństwa ale radzi sobie świetnie. Mega mi w tym imponuje bo wie jak oszczedzać. Uczę się od niego tego równieżm bo sama pieniądze przewalam na jakieś pierdoły, ostatnio za jego sugestią pozbyłam się abonamentu i przeniosłam się na kartę do mobile vikings, bo tam jest taniej co raz i lepsza oferta :) Także pieniądze są mega ważne ale nie najważniejsze :)

Gość gość
Powinna uwielbiac anal.

Gość gość
Może być bezrobotna bez majątku o ile da się bzyknac kiedy zechce.

Gość gość
I jak zechce broń Boże Kłoda czekajaca na koniec. Powinienem mieć wątpliwości kto kogo rznal :D