Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marek08293

Kolezanka zgrywa niedostepna

Polecane posty

Witam. Zawsze sie smialem z ludzi co pisza na takich forach ale sam mam problem. Mianowicie kolezanka do ktorej zarywam zaczela ostatnio zgrywac niedostepna. Skad to wywnioskowalem? Z nia sie normalnie pisalo lecz ostatnio odpisuje praktycznie tylko Kk lub Ok i ja nic nie interesuje co w przeciwienstwie do ostatnich tygodni nietypowe do niej jest. Zaczelo sie to ostatnio od domowki (niemcy) gdzie byla z siostra jej. Tam byli ludzie starsi od niej o3/4/5 lat i mi sie wydaje ze ona wtedy duzo z siostra gadala i to jest taktyczne zagranie. Ona i jej starsza siostra wiedza ze do niej zarywam (jak sie naj***lem to poszedlem do niej :D co bylo bledem chyba). Kolejnym powodem jest ze pisze do niej a ona czyta i nie odpisuje i jak 2. raz napisze to odpisze. Ale wtedy dretwa rozmowa jest bo ja praktycznie tylko pisze. Jak u niej bylem ostatnio u niej to jakiejs niedostepnej nie grala (chyba). I teraz pytanie. >Mam ,,zaatakowac,,? >Odpuscic na jakis czas i nic nie pisac? >czy z nia pogadac o tym? P.S Powiedziala innemu koledze ze nie ma na co liczyc a mi tego nie powiedziala wiec chyba dobrze :D

Gość gość
Zgrywa taką bo była za dobra w zamian usłyszała że jest kurwą

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Leci na ciebie jak ja olejesz to się wystraszy i sama przyjdzie jak piesek

Gość gość
nie przyjdzie a powiedziała koledze licząc, że dojdzie do adresata i jak widać nie pomyliła się ani trochę - faceci to plociuchy :P