Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest inny powod niz zakochanie ?

Polecane posty

Gość gość

Nie patrzcie na to w kategorii pochlebstwa, nie chce zebyscie mi przytakiwali, pytam powaznie i oczekuje szczerej odpowiedzi jaki moze byc powod takiego zachowania. Mam metlik w glowie. Jest kolega z ktorym znalam sie z widzenia kilka lat ale od 3 miesiecy rozmawiamy ze soba, darze go zwykla sympatia i on jak mowi mnie tez ale ma dziwne zachowania. Mi to sie skojarzylo z podkochiwaniem ale on stanowczo zaprzecza, wiec nie chce sie juz wyglupiac i podejrzewac go o to ,zaczelam watpic we wlasne mysli ale nie przychodzi mi nic innego do glowy. Nizej napisze co robi.

Gość gość
Mamy wspolnych znajomych i rozmawia z nimi o mnie, czesto jest to monolog, bo nie kazdy chce ciagle odpisywac i angazowac sie w rozmowe kiedy on pisze o wszystkim, co robie, co mowie w stosunku do niego i do innych,gdzie z nim bylam itd. Nie ma fochow o kolezanki wrecz dopytuje sie o nie ale o kolegow juz tak , zali sie ze innym poswiecam wiecej czasu, strzela fochy i potrafi sie nie odzywac caly dzien, kiedy mowie ze ma juz mi dac spokoj i nie kontaktowac sie to dlugo nie potrafi wytrzymac a kiedy zerwalam z nim kontakt probowal mnie wziac na litosc i podjal probe samobojcza. wmawia mi ze to ja ciagle o nim mowie do innych a tak nie jest,wypiera sie ze to on o mnie mowi a mam dowody na to ze tak robi ,po co nie wiem. ja juz go nie rozumiem

Gość gość
psychopata tez mam problem z takim jedyn wiem ze mnie kocha ale sie nie przyzna bo psychopaci nie potrafia kochac i boja sie bliskosci dlatego zaprzecza bo sam nie wie co czuje

Gość gość
to chyba jednak nie taki psychopata skoro w glebi duszy cie kocha no chyba ze na swoj pokrecony sposob;)

Gość gość
kocha ale sie tego wypiera bo nie rozumie jak to mozliwe ze mogl kogos pokochac bo przeciez psychopaci nie kochaja i nie maja sumienia i uczuc.poczytaj o tym nie kazdy psychopata to morderca

Gość gość
moj tez sie tak zachowuje jak ten z tematu - mowie ci to psychopata

Gość gość
psychopate poznasz po spojrzeniu gdy patrzy na ciebie to czujesz jak by cie przeszywal na wylot - takie bardzo glebokie spojrzenie tylko jak patrzy na kobiete do ktorej cos czuje na inne patrzy normalnie

Gość gość
Nie wiem jak patrzy na inne ale faktycznie mnie przeszywa spojrzeniem , w trakcie rozmowy prawie caly czas na mnie patrzy nawet gdy ja odwracam na sekunde wzrok bo czuje sie niezrecznie