Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam z UK, ktora leciala na swieta do PL??? Mam pytanie...

Polecane posty

Gość gość

Kto z rodzina lecial samolotem na swieta Bozego Narodzenia do PL z UK?? Kiedy kupowalyscie bilety??? Nie wiem czy juz kupowac czy poczekac troche jeszcze... Wiadomo ze na swieta bilety beda drozsze ale nigdy nie lecialam i nie wiem kiedy juz najwyzszy czas na kupno. Moze podzielicie sie spostrzezeniami??? Pozdrawiam!

Gość gość
Wystarczy wejść na stronę i poczytać oraz porównać ceny w firmach,ale mogę ci powiedzieć z praktyki ,że wrzesień to już ostatni dzwonek.

Gość gość
Długo już latam ryanairem i z moich obserwacji wynika że najtańsze są 2,5-2 miesiące przed wybranym terminem aczkolwiek są to święta więc drogie będą i tak.

Gość gość
Jak tak się liczysz z każdym funtem to po co lecisz na te święta? Nie rozumiem. ja kilka lat temu leciałam do bardzo chorej mamy i nie patrzylam na ceny lotów - kupilam loty dla mnie i dziecka 4 dni przed lotem - a to byly wakacje szkolne - i zapłaciłam ponad 500 GBP za nas. i co, mialam mówić chorej mamie "o, widzisz ile zaplacilam by przyleciec?". nie - ja się cieszylam , że mam przeżyła operację. pozdrawiam !

Gość gość
Jak tak się liczysz z każdym funtem to po co lecisz na te święta? Nie rozumiem. ja kilka lat temu leciałam do bardzo chorej mamy i nie patrzylam na ceny lotów - kupilam loty dla mnie i dziecka 4 dni przed lotem - a to byly wakacje szkolne - i zapłaciłam ponad 500 GBP za nas. i co, mialam mówić chorej mamie "o, widzisz ile zaplacilam by przyleciec?". nie - ja się cieszylam , że mam przeżyła operację. pozdrawiam ! x x x co za glupi i nie na temat wpis. Umiesz czytac ze zrozumieniem?? Tez raz musialam leciec z dnia na dzien bo zmarl mi ktos z rodziny ALE CO TO MA DO RZECZY??? Planuje leciec z rodzina na swieta i zastanawiam sie kiedy inni kupuja bilety i czy ktos ma jakies obserwacje....tylko tyle i az tyle.

Gość gość
23.34 ale jesteś głupia. Gdzie jest napisane ze autorka liczy sie z każdym funtem? Co nagły wypadek który opisalas ma do dlugofalowego planowania? Autorko, ja latalam kilka razy. Bilety kupuje zwykle na przełomie lipca i sierpnia. Pozniej jest juz tylko drożej.

Gość gość
Jak wiesz kiedy będziesz mogła lecieć to kupuj, ja nigdy nie kupuje wcześniej niż tydzień przed i tak od 20 lat.

Gość gość
Najbardzie zależy od dnia tygodnia (weekendy wszędzie drożej) oraz pory dnia (raniutko i poznym wieczorem taniej niż w ciągu dnia). Między rejsowym liniami (BAW / LOT) prawie nie ma różnicy w cenach,max.100 złotych. Tanie linie -uwaga na wagę bagażu !

Gość gość
Jesli wiem ze mamy wolne to kupuje jak tylko sie pojawia, wrzesien to ost dzwonek pozniej cena juz tylko rosnie ewentualnie na srodek tyg sie utrzymuje moze tez miejsc nie byc tak naprawde nigdy nie wiesz. A co do kupowania z dnia na dzien to tez mialam taka sytuacje i wydalam 700f na 2osoby za lot w weekend majowy masakra