Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W koncu wrocilam po macierzynskim do pracy Tak sie ciesze ze jestem niezalezna!

Polecane posty

Gość gość

Mialam okragle zero a teraz to nawet i 3tysiace bede miec. Doloze sie do oplat do zycia kupie maluchowi rowerek ktory mu obiecalam a caly tysiac zlotych wydam w koncu na siebie! Juz mam ma dosc proszenia sie od meza mimo iz mi nigdy nie wypomnial ze kupuje sobie ciuchy za wspolne pieniadze ale wiadomo ze wstyd pasozytowac. Kupie sobie buty torebke ze dwie sukienki i troche kosmetykow. Super

Gość gość
Masakra jakaś, pasożytować a on łaske ci robi ze ci da..w końcu to twój mąż ...

Tak, tak ja też mam 'cały tysiąc' co miesiąc dla siebie i co z tego? Nie mam własnego domu, tylko muszę mieszkać z rodzicami. Nie narzekaj autorko, bo ludzie żyją w gorszej sytuacji od Ciebie 🖐️

Gość gość
u nas by cię przyjęli na chwilę i zaraz zwolnili. Matki z małymi dziećmi to gwóźdż do trumny firmy, ciągle siedzą na zwolnieniu, a nazywa się, że pracuje. Dziecko łapie wszelkie zarazy w żłobku, przedszkolu, matka na chorobowym, wieczne zastępstwa. Jak jest babcia czy ktoś, kto zostanie z chorym dzieckiem w domu to niech sobie pracuje, ale często z tych nieprzemyślanych powrotów do pracy nic dobrego nie wynika, same problemy