Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żak Co sądzicie o szkołach policealnych?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad wyborem szkoły policealnej, nie zdałam matury, a nie chce roku zmarnować. Większość znajomych mówi, że to strata czasu i te szkoły to tylko maszynka do pieniedzy. Zajęcia są prowadzone bardzo niedbale, a sekretariaty są niedoinformowane na każdym temacie i do takich szkół chodzą ludzie którzy chca tylko legitymacje. Byłabym bardzo wdzięczna za wasze opinie

Gość gość
Beznadzieje, zajęcia odwolywane w ostatniej chwili, albo przenoszone na dni które z nikim nie były ustalane. Plan zajęć jest kompletnie niepotrzebny, bo i tak nic nie dzieje się zgodnie z nim. Kobiety w sekretariatach odbywają chyba jakąś pokutę w tej pracy, bo cały czas są niemiłe i niedoinformowane. NIc nie wiedzą, ja chodzę do Gdańska i ogólnie porażka, dobrze ze zajecia za darmo.

Gość gość
u mnie w mieście też nie jest najlepiej, ten sam problem z zajęciami, ogólnie w żaku nie nauczysz się nic. Lepiej poświecic czas i przygotowac się lepiej do matury

Gość gość
ogólnie ja byłam w żaku i przeniosłam się cosinusa i jest o niebo lepiej. W żaku tylko hajs się liczy, płaciłam za kurs i był beznadizjny, produkty po terminie, porażka

Gość gość
mam w d***e www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s

Gość gość
na jakim kierunku jesteś w Gdańsku gościu? bo ja nic takiego nie zauważyłam. Zajęcia nie są idealne, ale jak to w szkołach, nie ma idelanych. Ale na pewno nie jest tak jak mówisz... Nauczyiele są przygotowani na każde zajęcia, mi osobiście nikt nie zmieniał planu co chwile, raz miałam sytuację, że szkoła przesunęła zajecia, ale to był okres świąteczny. Ogólnie ja odbieram szkołę na plus...

Gość gość
ja chodzę do żaka i ogólnie jest całkiem dobrze, nie wiem skąd te opinie neagtywne, chyba są wyssane z palca

Gość gość
produkty po terminie? chyba kogoś wyobraźnia poniosła. jak ktoś chce reklamowac inną szkołę, to niech to chociaż robi w umiejętny sposób, ja byłam na dwóch kursach zoragnizowanych przez żaka i oba były bardzo profesjonalne i wiele z nich wyniosłam