Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowcie co chcecie ale urodzenie chlopca

Polecane posty

Gość gość
gość dziś wyluzuj , to tylko znany troll kafeteryjny ,nie ma tematu zeby nie trolowal , nikt normalny juz nie reaguje na to trolowanie :)

Gość gość
Wyższość synów, nad „dziurawcami”, potwierdzają te osobniczki, które wypisują bzdury na temat gorszości płci żeńskiej, bo faktycznie „takiego dziurawca o horyzontach kończących się na penisie syna” to ja bym w życiu nie uznała za wartościowy twór ludzkości ;) Z psychologicznego punktu widzenia rodzice, którzy gorączkowo rozgraniczają wyższość płci jednej nad drugą zdają sobie podświadomie sprawę z własnych niedomagań i porażek życiowych, licząc na to, że dziecko uratuje ich honor w przyszłości. Jest tu parę inteligentnych matek, które widać, że wiedzą czym jest macierzyństwo i zapewne są spełnione życiowo, ale są tu też takie (…) zwłaszcza autorka tematu. Istny obraz psychologicznych nizin, gdzie poród syna w jej życiu jest równoważny z sytuacją, które przeżywały islamskie niewolnice. Nic innego w twoim życiu nie winduje twojej wartości, prócz tego, że byłaś inkubatorem dziecka płci męskiej? Może podświadomie wiesz, że gdybyś miała córkę, to odziedziczyłaby cechy po tobie i skończyłaby tak samo jak ty? Macierzyństwo powinno być licencjonowane i stanowić przywilej, bo dosyć nam już plebsu, takiego jak ty.

Gość gość
Pitol se pitol masz po prostu kompleks bo masz córkę.

Gość gość
Nie mam wcale dzieci.

Gość gość
A potem ten wasz synalek wam morde obijje lub gorzej. Mnostwo zuli siedzi u matek na chacie i zabiera im emerytury albo leja. U mnie w miasteczku ostatnio facet zg****il i pobil wlasna babcie. Pamietajcie ze wasi synowie ucza sie pogardy do kobiet od was a ze same jestescie dziurawcami to uczycie ivh defacto braku szacunku do samych siebie. Ech durne baby do garow gotowac dla Janusza i Sebixa :)

Gość gość
Urodzę chłopca jesienią, to będzie moje pierwsze dziecko, i myślę tylko o tym żeby był zdrowy, a nie popadam w durną dumę. Z takich dumnych matek chłopców rekrutują się wredne teściowe.

Gość gość
Do tej co się cieszy że młodo babcią nie zostanie - 18letni syn koleżanki zrobił dziecko 16latce. Dziewczynę matka wyrzuciła z domu i teraz koleżanka lat 40 ma pod dachem dziewczynę syna z brzuchem. Także ten...

Gość gość
gość dziś Ma pod dachem, bo ją łaskawie przyjęła, a nie musiała. Ostatecznie to nie jej problem :) Rodzice syna wcale nie muszą pomagać jego ciężarnej dziewczynie, ale za to już musieliby (i poczuwaliby się w większym obowiązku) opiekować się ciężarną córką.

Gość gość
Bez sensu jest byc dumnym z czegos, co nie jest naszą zaslugą, bo nie mamy na to wplywu. Tak , jak np z tego, ze jestem bialym człowiekim, czy Polakiem.

Gość gość
Widzę, że wiele kobiet tutaj ma mentalność niewolnicy. Naoglądały się "Wspaniałego Stulecia" i wydaje im się, że są takie do przodu, bo dały sułtanowi Januszowi następcę. Żenada.

Gość gość
Jestem matką dwóch dorosłych synów i córki. Mają już swoje rodziny. Z córką mam lepszy kontakt. Mam również dwóch braci. Teraz, gdy moi rodzice są już pod 90, to niestety, ale tylko ja jako córka się nimi opiekuję. W tej chwili synowa urodziła chłopca, a córka spodziewa się dziecka. Bardzo bym chciała, żeby to była dziewczynka.

Gość gość
Mam syna i córke, przez mysl mi nie przeszlo, zebym plec dziecka (jakakolwiek) traktowała, jako powód do dumy. Sredniowieczne myslenie. To przeciez nie zalezało ode mnie. Ode mnie zalezy wychowanie.

Gość gość
Ja bym nie przyjęła pod swoj dach jakieś latawicy z bachorem. Dała synowi to mogła i innym dać. Nawet nie wiadomo czyje to to.

Gość gość
gość dziś Ja wiem, że ty masz w głowie średniowiecze i o wielu sprawach możesz nie wiedzieć, dlatego cię oświecę. W dzisiejszych czasach bardzo łatwo da się sprawdzić "czyje to", więc twój ukochany synalek księciunio by się nie wymigał.