Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Czemu nikt nie jest w stanie mnie pokochać?

Polecane posty

Gość gość
Bo masz dziwny charakter

Gość gość
Pokaż zdjęcia

Gość marawstala
Chyba na złych facetów zwracasz uwagę... Nie wiem o co chodzi, daj sobie na wstrzymanie

Gość gość
Mi dała 1% czy promil szans a do fifiego stekała to ma.

Gość gość
Bo widocznie jesteś paszczurem albo masz zj****y charakter. Albo to i to.

Gość gość
Nie wiem.

gość dziś Bo widocznie jesteś paszczurem albo masz zj****y charakter. Albo to i to. x Jestem paszczurem, ale to nie moja wina

Gość gość
Kto by chciał infantylne babsko dobiegające 30 które cierpi na dysmorfofobie i cały dzień myśli jedynie o wyglądzie? Brutalne acz prawdziwe. Dziwne że dorosła niby nie głupia kobieta nie zauważa tak oczywistych zależności.

Gość Paweł Paweł Paweł
Przecież ja cb kocham głuptasie

Gość gość
Bo nie potrafisz się otworzyć bezgranicznie na partnera. My mamy związek bez tabu i mąż już jako chłopak był przy mnie podczas badań cipki jest do dziś i wspierał porody. Nie jestem tępa by wstydzić się partnera a obcego faceta ginekologa nie!

marawstala dziś Chyba na złych facetów zwracasz uwagę... Nie wiem o co chodzi, daj sobie na wstrzymanie Coś w tym jest, w końcu ja jej się kiedyś podobałem XD

Gość gość
dziś takie jest życie, ja też nie wybrałem 13cm ani biednego pochodzenia czy innych rzeczy

Gość marawstala
: ) ciekawe czy w tzw realu tez zwrocilaby na Ciebie uwagę, tutaj można poznać ludzi od trochę innej strony, tej dobrej albo wręcz przeciwnie... Jeśli oczywiście ktoś jest sobą a nie swoja kreacja... Pisze p*****ly bo myśleć za bardzo juz mi się nie chce : )

Gość gość
Mnie chyba w rivce najbardziej odrzuca brak czystości, jak opowiada o lizaniu się w barze. Fuj.

Gość gość
mama cie kocha xd

Gość gość
Kinga zrób mi loda xd

Gość Hedorivka
Paweł Paweł Paweł dziś x Na pewno ;)

Fifirifi94 dziś Nie myśl o tym, miłość w końcu sama przyjdzie znienacka, tak jak sra*czka x Nie myślę nad tym wcale, ale jednak pojawiają się w moim życiu mężczyźni i żaden nie chcę nic poważnego :[

Gość gość
ja jestem tym jedynym chodz do mnie skarbie :D

gość dziś Mnie chyba w rivce najbardziej odrzuca brak czystości, jak opowiada o lizaniu się w barze. Fuj. x Od 2 miesięcy jestem grzeczna :)

Fifirifi94 dziś Nie myśl o tym, miłość w końcu sama przyjdzie znienacka, tak jak sra*czka x Nie myślę nad tym wcale, ale jednak pojawiają się w moim życiu mężczyźni i żaden nie chcę nic poważnego :[ x Ale co z tego? Lepiej żebyś trafiła na jakiegoś boskiego Alvaro, który naobiecuje złotych gór, kilka miesięcy z Tobą będzie chodzić, a później Cię zostawi? Pamiętaj, że lepiej być samemu niż z bylem kim :) Trochę cierpliwości i zamiast na tinderze, to poznasz kogoś idąc do sklepu po bułki.

Gość gość
wczoraj masz pieniądze przytul się do nich po co ci facet, loda robić i inne obowiązki

Fifirifi94 wczoraj Fifirifi94 dziś Nie myśl o tym, miłość w końcu sama przyjdzie znienacka, tak jak sra*czka x Nie myślę nad tym wcale, ale jednak pojawiają się w moim życiu mężczyźni i żaden nie chcę nic poważnego :[ x Ale co z tego? Lepiej żebyś trafiła na jakiegoś boskiego Alvaro, który naobiecuje złotych gór, kilka miesięcy z Tobą będzie chodzić, a później Cię zostawi? Pamiętaj, że lepiej być samemu niż z bylem kim usmiech.gif Trochę cierpliwości i zamiast na tinderze, to poznasz kogoś idąc do sklepu po bułki. x Fifi jesteś kochany <3 Dziękuję :) Ale ja raczej nikogo na ulicy nie powalę swoim brakiem urody :D

Gość gość
Bo większość facetów jest jednak hetero-, a ty też jesteś facetem. Zgodzę się, że paskudnym z wyglądu :)

gość dziś Bo większość facetów jest jednak hetero-, a ty też jesteś facetem. Zgodzę się, że paskudnym z wyglądu usmiech.gif x Jestem dziewczyną, ale paskudną.