Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinnam powiedziec facetowi o zdradzie?

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje, ze poradzicie mi dziewczyny i faceci..... 1.5 roku temu, kiedy moj chlopak wyjechal za granice na 5 miesiecy i zostawil mnie sama w nowym kraju ( Norwegia, zadnych znajomych, tylko praca, pokoj jaki wynajmowalam, praca, pokoj), zaczelam wpadac w depresje. Wszystkie weekendy, wieczory sama. Z chlopakiem tylko skype badz messenger ( czesciej, wszystko wirtualne). Zima, smutno. I w pracy pocalowalam sie ( na zarty) z kolega. Potem jakos tak wyszlo, ze pracowalismy pozno, on przyniosl wino, i zaczelismy sie do siebie dobierac. Po 5 sekundach ( doslownie) przerwalam nasze " zabawy" w szoku do czego doszlo. Dzis tak mi wstyd, ze az mnie skreca z obrzydzenia. Powiedziec mu czy nie? Dodam, ze jest miedzy nami super.

Gość gość
Nie mow. Po co? Co mu da ta wiedza?

Gość gość
dzieki za odpowiedz :) . Nie chce zeby nosil w sobie znamie zdrady, zeby sie w jaki kolwiek sposob winil, wiec mu nie powiem. Jak ja bym chciala cofnac czas....

Gość gość
Nie mów.Wycofalas się wiec do niczego nie doszło.A jak mu powiedz to będzie Ci wypominal cy czas a może i zostawi bo nie uwierzy ze do niczego więcej nie doszło :)

Gość gość
Związku nie można budować na kłamstwie. Jeśli chcesz się z nim związać na długie lata, to wiedz, że to kłamstwo będzie dla ciebie uchylonymi drzwiami do dalszych zdrad. Prawda ma znaczenie. Nie okłamuj go.

Gość gość
dzieki kochana. W sumie to doszlo, przez 5 sekund byl we mnie ( rzyg). Dzieki za zrozumienie i nie dowalanie mi, sama sobie dowalam bez pomocy innych :)

Gość gość
zebu siebie a duzo nie usprawiedliwiac- to "incydentu" doszlo po klotni jaka mialam z chlopaniek, kiedy poinformowal mnie, ze planuje wyjazd do australii w nastepnym roku. Bylam wsciekla, ze po 5 miesiacach samotnosci w Norwegii, ktora jest jego domem, w ktorej mielismy zapuscic korzenie, on mi mowi, ze chce mu sie do australii. Nastepnego wieczora owy incydent mial miejsce.

Gość gość
sorry za bledy, mom telefon ma miedzynarodowy slownik, ktory jest, jak widac, tragiczny.

Gość gość
Ja bym nie mówiła.Masz wyrzuty to juz wystarczajaca kara.Wiem co czulas bo miałam podobna sytuacje jak mój facet wyjechał niby na dwa tygodnie,które przerodzily się w 3 miesiące...zal,rozgoryczenie byłam pewna ze juz po związku.I tez na imprezie gdzie było dużo alko prawie Doszło do czegoś z kolega lecz ocknelam się w porę .Minął rok,mam jeszcze wyrzuty ale mój facet tez swiety nie był.Miał w tym czasie konto na portalach ero i tam pisał z laskami.Wiec nic nie mowilam.Jestesmy kwita.

Gość gość
samotnosc, smutek i zal sa straszne. Mam nadzieje, ze miedzy wami jest super po jego powrocie!

Gość gość
fajne to www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość CENTRUM WSPARCIA
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń na anonimową i bezpłatną Linię Wsparcia pod numer 800 70 2222. Dyżurujący psychologowie wysłuchają Cię i pomogą znaleźć rozwiązanie tej sytuacji. Możesz też napisać na czacie liniawsparcia.pl lub mailowo: porady@liniawsparcia.pl. Czekamy 24/7.

Gość gość
Posłuchaj dobrej rady: Nigdy o tym nawet nie wspominaj. Fakt że do niczego nie doszło jest bez znaczenia dokładnie w takim samym stopniu jakby doszło do grupowego seksu lub czegokolwiek innego. Bez znaczenia jest również to czy masz wyrzuty sumienia czy ich nie masz. To co się wydarzyło jest wyłącznie twoją częścią życia i niczym więcej. Ale pamiętaj że gdybyś przypadkiem rozstawała się kiedyś ze swoim facetem w kłótni to ta część twojego życia powinna być wciąż twoją tajemnicą. Ps. Ludzie korzystajcie z życia bo inaczej o szczęściu przez całe życie będziecie tylko marzyć ;)

Gość gość
Dzieki za odpowiedzi

Gość Faryzeuszek Rabin
Do 5 sekund to nic złego. Od 8,5 sekundy zaczyna być to nie w porządku.