Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafe usunęła mój temat o Nosowskiej

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj napisałam, że wspiera muzeum ży P/o/l/i/n (kwietniowe zdjęcie na jej i/n/s/t/a). Powtórzę: jak można wspierać ich w czymkolwiek teraz, gdy oskarżają nas (!!) o H/o/l/o/c/a/u/s/t i skoro w USA naciskali na ustawę przeciwko Polsce. Co ta Nosowska :/ Nie wiedziałam, że ona jest taka poprawna politycznie, za to niezbyt patriotyczna. Rozczarowała mnie, zapamiętam to sobie...

Gość Pomponikrozowy
Dla mnie to szok, ze popiera zakłamanie i jest antypolska.

Gość gość
Mnie to dziwi i nie dziwi. Kiedys, dawno temu w rozmowie z Wojewodzkim (ale nie w Kuba W Show) niby zartem powiedziala cos w tym stylu, ze moglby ja wkrecic do TVN-u. I wszystko w temacie. Chociaz musze jej oddac, ze w Onet Rano (wywiad w aucie) nie dala sie wkrecic w tematy polityczne. Chociaz tyle dobrze.

żebyś Ty wiedziała ilu "naszych" artystów i celebrytów wspiera żydów i lewactwo to byś się przekręciła, w innych krajach nie lepiej!

Gość gość
No tak, ale akurat ona jako jedna z nielicznych uchodzi za "fajna" w szerokim rozumieniu, apolityczna. Sama o sobie mowi, ze preferuje pokoj w relacjach miedzyludzkich, nie akceptuje wzajemnego hejtowania sie itd. A tu zonk. Przeciez z/y/d/z/i (oczywiscie uogolniajac) pokazuja pelno zlych intencji wobec Polakow, no to jak to sie ma do postawy niby to zdystansowanej Nosowskiej Katarzyny? Co, nie wie, na jakim swiecie zyje? Nie byla w tym muzeum albo nie czytala od naocznych swiadkow, co tam sie wyprawia? Tam nawet Polacy musza przechodzic kontrole bezpieczenstwa (Polacy w Polsce...), a wycieczki z I/z/r/a/e/l/a maja taryfe ulgowa i przechodza ot tak.

Gość gość
Nosowska przyjazni sie z Agata Kulesza, ta od antypolskiego filmu "Ida". Kulesza od jakiegos czasu zaczela niemal wyskakiwac z lodowki, jakby ktos ja bardzo promowal. A kogo tak promuje sie na swiecie? No i wyglad ma sugerujacy korzenie. Moze to jej wplyw, ze Nosowska wziela udzial w tej akcji? Co, rzecz jasna, wcale jej nie usprawiedliwia.

Gość gość
Wydaje mi się, że K.Nos. ma słabą wolę i to może być powód. Zobaczcie: jest utyta, pali papierosy, wybaczyła zdradę, od jakiegoś czasu opowiada o życiu z alkoholikiem. Takiej to chyba można dużo wcisnąć, nawet promowanie środowiska ż pod przykrywką niewinnego żonkila.

Gość gość
Cieszy mnie, że w tym temacie nie ma hejtu. Natomiast kwietniowa aktywność tej piosenkarki nie cieszy mnie :(

Gość gość
W necie nie ma info, zeby Nosowska miala wiadome korzenie. Moze po prostu ma kredyty do splacenia. Tamta akcja to raczej na pewno charytatywna, ale ogolnie chyba sie oplaca albo ona liczy, ze sie oplaci. No bo co tak nagle sie zaangazowala po latach ciszy na tym polu?

Gość Pomponikrozowy
Bez cienia antysemityzmu, ale z chłodna logika zupełnie nie rozumiem dlaczego Żydzi ciagle czegoś od nas Polaków chcą. Nie spodobała im się ustawa, która miała nas chronić przed światowymi oszczerstwami, ciagle się wtrącają do naszej polityki, kneset miał niedawno swoje obrady na Wawelu...(jakim prawem? Czy nasz sejm urządza sobie przykładowo obrady w pałacu Bukingham?) zadają bez przerwy pieniędzy za mienie bezspadkowe, a przecież to byli obywatele polscy i jako tacy byli traktowani.. I jescze teraz artyści zaczynaja im słodzić...O co tu chodzi?

Gość gośćŁadnaLady
Usuwanie olej.Wszystkich usuwa.

Gość gość
Pomponikrozowy dziś x Czego od nas chca? To juz jest dawno rozkminione. Sluchaj na YouTube na przyklad Stanislawa Michalkiewicza, Ewę Kurek, podobnych im swiatlych ludzi - a zrozumiesz. Nie wolno byc obojetnym na zachowanie naszych idoli / bylych idoli, poniewaz dzieki im / z ich nieswiadoma lub swiadoma pomoca moze nam sie stac jeszcze wieksza krzywda. Ojczyzna jak matka, nie oddaje sie jej, bo ktos sobie ja upatrzyl dla siebie.

Gość gość
Oczywsicie, ze w tym temacie nie chodzi o antysemityzm! To slowo jest tak eksploatowane jako orez w ich rekach, ze az sie niedobrze robi. A oni nawet nie sa semitami, to (te nazwe) tez sobie przywlaszczyli.

Gość gość
Nosowska to niejednoznaczna postac. W przeciwienstwie do wielu innych polskich gwiazd (tj. uchodzacych za takie) otwarxie powiedziala, ze ogolnie jest przeciwko aborcji. Ale z ta akcja zonkilowa to slabo... Moze ma za dobre serce i zgodzila sie podobnie jak ludzie, ktorzy daja piedziadze ewidentnie „zawodowym” zebrakom na ulicy?

Gość Pomponikrozowy
@gosc wczoraj 16.13 Piękne Twoje słowa na temat ojczyzny. Ja tak samo czuje i mysle, ze swiat ma totalitaryzm zakodowany głęboko. Niby wszystko Ok...a do palestynczykow się strzela jak do bezpańskich psów. I to wszystko przy milczeniu wszystkich wielkich tego świata. Albo to co się dzieje w RPA obecnie i swiat milczy. W naszych mediach cisza. Jak sami nie będziemy silni i świadomi to ktoś może uznać, ze to jego ziemia. :(

Gość gość
@Pomponikrozowy, milo na kafe spotkac kogos takiego, jak Ty. Szkoda, ze malo kto chce pisac w tym temacie - ale moze to lepiej niz gdyby mial leciec hejt za hejtem, tumiwisizm za tumiwisizmem itp. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Parlament Europejski właśnie przegłosował wprowadzenie PEŁNEJ CENZURY w internecie. Jak Art. 13 projektu dyrektywy o prawie autorskim zmieni internet? – Serwisy przejmą odpowiedzialność za treści ich użytkowników, a więc z obawy o odpowiedzialność karną będą pozbywały się tych nawet minimalnie ryzykownych (jak chociażby zdjęcia – własność intelektualna). Przez co mogą nam odebrać memy. – Opłata za linkowanie doprowadzi do tego, że mniej informacji będzie przesyłanych między użytkownikami, a tym samym mniej informacji będzie w Internecie. Czyli coś, w czym była jego siła.– Pełna cenzura komentarzy, algorytmy sprawdzające ich treść przed wrzuceniem i odrzucające z przyczyny znanej tylko i wyłącznie sobie. Kogo dotknie wprowadzona ustawa? – Blogerów – Streamerów – Twórców Parodii – Twórców humorystycznych memów – Autorów wszelkiego rodzaju remixów – Użytkowników for dyskusyjnych – Programistów dzielących się kodem – i wielu innych użytkowników internetu http://alexjones.pl/aj/aj-inne/aj-akcje-i-ini cjatywy/item/132453-protesty-przeciw-cenzurze-lista-miast-bi oracych-udzial-w-marszu-stop-acta2

Gość gość
Obudźcie się, kochani Polacy!

Gość gość
Wlasnie widze, ze kafe usunela podobny temat o Nosow, z dzialu Gwiazdy. Jakby ktos nie wiedzial, to to forum nalezy do wirtualnej polski. Czyli najbardziej zmanipulowanego portalu w Polsce. W 2014 pojawialy sie w necie informacje, ze jest w lapach a me ry kan skich banksterow. No i wszystko jasne.

Gość gość
Warto intetesowac sie „gwiazdami” bardziej niz tylko na poziomie zachwytu ich podstawowa aktywnoscia sceniczna. O czlowieku nalezy myslec w oparciu o caloksztalt jego dzialan, inaczej robimy z siebie frajerow.