Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe samopoczucie po spotkaniu z kolezanką

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś kiedyś taką sytuację, że po spotkaniu z bliska, wieloletnią kolezanką od pewnego czasu źle się czuje? Bez sił, smutny, zły? Jest tak od około pół roku. Niewiele jest tematów, na które możemy spokojnie porozmawiać. Męczy mnie już to . Ponadto mam dość wysluchiwania jej żali, że ktoś ma lepiej, obgadywania znajomych i narzekania na jej faceta i jego dziecko. Tematy te kończą się klotniami, a raczej jej krzykiem, że jestem naiwna i szczęścia, bo trafiła mi się lepsza praca i pieniądze niż jej. Ograniczylybyscie kontakt czy urwaly? Rozmowy z nią nic nie dają.

Gość gość
Zakończyłabym tę znajomość, szkoda nerwów

Gość gość
Trochę mi szkoda z drugiej strony bo znamy się parę lat. A jeszcze z kolejnej strony - sytuacja jest niemiła, bo coraz bardziej się nie możemy porozumieć .

Gość gość
Koleżanka jest pewnie wampirem energetycznym. Wpisz w wyszukiwarkę "sposoby na wampira energetycznego', obejrzyj kilka mini-filmików, to lepiej zrozumiesz o co w tym chodzi, niż gdybym Ci to próbowała tłumaczyć.

Gość gość
Wampirów energetycznych należy unikać, bo kontakt z nimi niszczy nasze zdrowie.

Gość gość
Ale jeszcze z rok czy dwa temu tak nie było. Teraz na samą myśl o spotkaniu robi mi się autentycznie smutno. A kiedy ona nie odpuszcza i w końcu wymusi już spotkanie(Ja staram się ograniczac) to często w nocy wybudzam się, nie mogę zasnąć i roztrzasam to, co tym razem mi powiedziała.