Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w pół Wlochu pół niemcu

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się kiedy byłam w Monachium i on teraz chce do mnie przyjechać jak myslicie, co zrobić jest baaaaaardzo przystojny ale to taki trochę " fircyk "

Gość gość
jak to co? żenić się i rodzić piłkarzy będą grali ćwierćfinałach a może nawet w finale.

Gość gość
co rozumiesz przez tego fircyka?

Gość gość
Ty sie upewnij czy to napewno wloch czy nie turek.

Gość gość
No on się zadaje z turkami bo kiedy jego tato Włoch umarł to on i jego matka musieli żyć w biedniejszej dzielnicy , i ma taki hmmm temperament , np jeździ swoim bmw po 200 km na godzinę , zgrywa takiego macho ale z drugiej strony potrafi być taki romantyczny i miły

Gość gość
Niestety wpadłam bo jest baaaaaaardzo przystojny :( czarne oczy , czarne ładnie odcięte włosy , ciemniejsza karnacja a że względu że jest częściowo Niemcem to ma męskie rysy twarzy i jest wysoki

Gość gość
To to nie jest zaden Wloch tylko Turas. Tylko tobie sprzedaj***ajke o umierajacym Wlochu ojcu :D Jakie wy cipki jestescie durne :D A od Turasow czarnuchow jak najdalej. Wyr**** i zostawi jeszcze z czarnym bachorem.

Gość gość
Co wy widzicie w tych smoluchach?:o

Gość gość
Nie sądzę żeby Turek miał nazwisko terlizzi a po drugie Włocha od Turka można odróżnić , Turcy mają wielkie nosy i wylupiaste oczy a on ma mały zadarty nos i piękne migdałowe oczy

Gość gość
Lepszy przystojny romantyczny włoski smoluch niż polski różowy agresywny burak , który nie jest romantyczny za grosz a ma same wymagania

Gość gość
Powiedział mi że mnie kocha i przyjedzie nawet do mnie do polski jeśli chce , nie chodzi o moją czipe, powiedział że możemy czekać z seksem jak długo tylko będę chciała

Gość gość
Bardzo się w nim zakochałam , on też mi powiedział że mnie kocha i ze bym jechała z nim do Niemiec :(

Gość gość
Afryka była dzika.... teraz to europa staje sie niewolnikami :D

Gość gość
I dobrze niech Polki mają dzieci z bezowymi, przynajmniej będą ładne a nie jak buraczkowi Polacy

Gość gość
Lepszy przystojny romantyczny włoski smoluch niż polski różowy agresywny burak , który nie jest romantyczny za grosz a ma same wymagania X Jak ci smoluch spusci zapobiegawczy wp*****l, to bedziesz blagac o to by cie taki burak chcial kijem tknac pusta pisdo.

Gość gość
Mnie już pobił były Polak , więc skończ sypać stereotypami , Polaka bym nie chciała nigdy , nawet jak mi nie wyjdzie z tym wlochem wezmę się za innego

Gość gość
A jedynym agresywnym kmiotkiem jesteś ty , kolejny polski nieudacznik który swoją agresję i mizoginie przypisuje innym narodowosciom

Gość gość
Życzę szczescia , nie daj się tym podłym trollom którym w życiu nie wyszło więc chcą też robię szczęście obsadzić