Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic kiedy mama mojego chlopaka mnie nienawidzi?

Polecane posty

Gość gość

Bywało z nia lepiej i gorzej, ale ostatnio bardzo sie pogorszylo. Problem jest taki, ze czesto jest gosciem w mieszkaniu u mojego faceta ( a tam sie zwykle spotykamy bo ja mieszkam w wynajmowanym pokoju, wiec u mnie jest srednia prywatnosc). Jak jej nie ma to jest ok, ale niestety mieszka w miejscowosci, ktora jest blisko miasta gdzie mieszkanie mam moj facet. Nieraz przyjezdza na cale weekendy i kiedy tak sie zlozy, ze przyjedzie kiedy ja jestem ( o czym dowiaduje sie czesto po fakcie), to ciagle mnie probuje ustawiac, docina mi we wszystkim, cokolwiek zrobie to jest zle ( np. ugotuje cos wg swojego przepisu). A jak nie ma sie o co czepic to cos wymysli nawet ( co moze wydac sie zmieszne), ze czesto chodze sikac i czy mam cos z pecherzem. Doslownie wszystko jest nie tak, choc sie staram. Nie wiem dlaczego ona mnie tak nienawidzi bo nic jej nie zrobilam, moze jest taka toksyczna osoba bo praktycznie wcale sie nie usmiecha i lata temu rzucil ja maz. Ale mimo wszystko to jej nie usprawiedliwia. Facet pare razy stanal w mojej obronie, ale ona przewaznie mowi te docinki kiedy on nie slyszy, kiedy mowie pozniej o tym mojemu facetowi to mowizebym to olala i ze tez juz ma jej dosc ( ale mimo wszystko ma z nia bliski kontakt). Co powinnam zrobic?

Gość gość
ona k***a www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s