Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ZUS udzieli informacji telefonicznie kiedy będzie przelew?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Jestem w 9 miesiącu ciąży, na zwolnieniu, ZUS mi płaci jak mu się podoba nie stosując żadnych zasad. Chciałabym się dowiedzieć kiedy będzie kolejny przelew, ale dziś nie mam samochodu, żeby tam pojechać. Czy powiedzą mi to przez telefon? Nie odbierają póki co, nie wiem czy jest sens sterczeć przy telefonie i dzwonic.

Gość gość
Nie powiedzą ci. Zaloguj się na swoją platformę to będziesz wiedziec.

Gość gość
Założyłam konto na platformie i i tak muszę udać się do zusu żeby je potwierdzić... Wiec to też nie działa. Dopiero jutro mogę podjechać niestety.

Gość gość
W ich szaleństwie jest metoda (w sensie- nie płacą jak im się podoba, tylko mają jakieś tam swoje kryteria o których chyba tylko kosmici wiedzą.) Na koniec wszystko wyrownuja (jak płacili za mało).

Gość gość
13:27 Trzeba było założyć przez stronę Twojego banku, wtedy nie trzeba iść do zusu.

Gość gość
Miałam na myśli profil zaufany.

Gość gość
Nie było do wyboru mojego banku niestety. A co do zasad płacenia przez nich kasy to chyba rzeczywiście tylko kosmici wiedzą wg jakich zasad się to odbywa. Ostatnio chciałam żeby mi babka to wyjaśniła więc niby próbowała, ale do żadnej zasady to nie pasowało, więc się poddała i przyznała, że sama już nie wie.