Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalaa44

Te Vizja w Warszawie

Polecane posty

Gość Kalaa44

Szkoła podstawowa Te Vizja na ul Gładkiej w Warszawie. Ktoś coś wie :) ? Chętnie poznam opinie na temat tej placówki.

Gość jonkaaa
Nazwa obiła mi się o uszy ale moje dzieciaki tam nie chodza więc szczegółów nie znam. Wiem, że rodzice, z którymi na ten temat rozmawiałam byli zadowoleni.

Gość Majkaa34
moje maluchy chodzą teraz do 3 klasy podstawówki. Jest ok - chętnie się uczą. Kameralne klasy, mnóstwo zajęć dodatkowych i rozsądne czesne.

Gość Kalaa44
no właśnie przglądałam ich stronkę i faktycznie tych zajęć dodatkowych nie brakuje. Czesne mnie troszkę przeraża biorąc pod uwagę ilość lat nauki itd ale z drugiej strony to jednak dobra inwestycja w przyszłość dzieci nie sądzicie ?

Gość Majkaa34
Pewnie, że tak. Właśnie dlatego się na tą szkoł zdecydowaliśmy. Nauczyciele - pierwsza klasa., Nie tylko uczą ale biorą też czynny udział w wywchowaniu dzieci, starają się na bieżąco informować o wszystkim co dzieje się z dzieckiem. Ja nie narzekam a wręcz przeciwnie, mam poczucie, że zrobiliśmy wszystko co najlepsze by zapewnić dzieciom lepszy start w dorosłe życie.

Gość Kalaa44
dzięki Majkaa za odpowiedz. Przegadaliśmy temat z meżem i jeśli tylko warunki finansowe nam na to pozwolą to na pewno zdecydujemy się na tą szkołę :)

Gość Majkaa34
no i super :) od razu dodam od siebie, że warto wybrać się na dni otwarte jak tylko będą organizowane. Wtedy bedziecie mogli na zwyo zobaczyc co i jak i podjac swiadoma decyzje :)