Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet lajkuje zdjęcia koleżanek

Polecane posty

Gość gość

a od kiedy jesteśmy razem moich nie. Awantura czy inaczej to rozegrać?

Gość gość
Pewnie tez pisze z nimi...z moich obserwacji wynika ze tacy faceci to zwykle kobieciarze. Nie rob awantury bo tylko bardziej będzie się krył ze wszystkim, lepiej sprawdź jego telefon, smsy, rozmowy na FB bo bycmoze kręci z jakąś. Będziesz miała pewność z kim się zwiazalas... Chyba jesteś tylko jego zapchajdziura.

Gość gość
On otwiera często przy mnie fb i tel i nic tam nie ma, nie wiem może z jakichś przyczyn robi mi na złość. Chcę mu o tym wspomnieć, ale wiem, że mogę wybuchnąć i nie wiem jak to się skończy

Gość gość
to super www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=170s

Gość gość
Sprawdź na fb dziewczyny jakie wpisywał i czy robi to często , sprawdzisz to w wyszukaj znajomych i tam obok ->> edytuj :)

Gość gość
Haha jakie problemy. Naprawdę ludzie robią się coraz głupsi. Zero własnego myślenia tylko jakieś afery lajkowe.

Gość gość
a j rozumiem autorke bo moj robi to samo.I jest to poprostu przykre

Gość gość
Powiem tak ja też lajkuje zdjęcia kolegów, których lubię, ale problem głównie leży w tym, że on lubi zdjęcia tych koleżanek, a na temat moich nawet słowa nie powie. Za to dostaję mnóstwo komplementow od kolegów, ba, propozycji spotkań, które odrzucam a on nic, jakby tego nawet nie widział. Za to koleżanki "lubiane" że hoho! Powiem szczerze, że złość mnie bierze totalna, ale zastanawiam się jak go ugryźć ze spokojem żeby zabolało.

Gość gość
Po prostu skasuj fejsa jeśli tak przezywasz byle g****o. Jak ci nie polajkuje to co?

Gość gość
To nic. A dlaczego koleżankom tak a mi nie?

Gość gość
Bo masz równie żałosnego faceta?

Gość gość
A ja jestem M, i czasami robie to celowo. Lajkuje koleżanki bo czasem fajnie sie ubieraja, a moja baba juz po slubie zrobila sie fiona. Nie dba o siebie nie stroi sie. To sobie ogladam inne i sie celowo tym afiszuje