Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokoje gościnne Hanka Łeba

Polecane posty

Gość gość

Cześć. wybieram się w tym roku nad morze, a dokładnie w sierpniu do łeby i rozglądam się za noclegiem. Bardzo mi się podoba oferta pokoi gościnnych hanka na ulicy kościuszki. cz ktoś korzystał z tego noclegu? Pozdrawiam.

Gość gość
Bardzo dobra kwatera z wygodami i zadbana. właściciele też niezwykle mili i uprzejmi. widać, że zależy om na tym, by goście się czuli jak u siebie w domu. tylko trzeba szybko rezerwować miejsca, bo wiem, że mają nie zy popyt i w sezonie trudno będzie wynająć pokój. pozdrawiam.

Gość gość
fajnie tam www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Właśnie wczoraj wróciłam z Łeby. W Hance panuj***ardzo fajna i życzliwa atmosfera. Dla mnie i dla dzieci pod każdym względem było przyjaźnie

Gość Jacekjacus223
Ja też zastanawiałem się nad Łebą ale ostatecznie wybrałem Gdańsk i pobyt w apartamencie oferowanym przez firmę http://www.dhapartamenty.pl/ Każdy z nas marzy o spokojnym wypoczynku nad morzem. Spokój i cisza, szum fal, błękitne niebo i złociste, miękkie piaski, to wszystko czego potrzeba nam do szczęścia podczas letniego wypoczynku. Wczasy nad morzem zawsze cieszyły się i cieszą się do dzisiaj wielkim powodzeniem. Walory zdrowotne, takie jak duże stężenie jodu, oraz szum fal działają kojąco na nasze samopoczucie. Morze od zawsze miało w sobie coś magicznego. Do dnia dzisiejszego miejscowości nadmorskie całego świata przyciągają rzesze turystów.

Gość gość
Fajny komfort. Do morza blisko. Dzieciaki zadowolone, bo miały gdzie się wybiegać i nie szło się hektar do morza.

Gość gośćjagoda
Dla mnie w Hance fajne są warunki i cena całkiem przystępna.

Gość gość
Dobra miejscówka sama się obroni, a Hanka jest naprawdę fajna!

Gość gość
w Stegnie są fajne miejscówki.

Gość gość
a;e Stegna nie leży tak na pełnym morzu. Ja polecam pokoje Hanka w Łebie. Nie drogo, a fajnie i wygodnie, a do tego wszędzie blisko.