Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowaa

clo, bemfola i ovitrelle

Polecane posty

Gość zimowaa

hej dziewczyny.. zakładam temat ponieważ niewiele znajduję informacji na temat powyżej. Czy któraś brała w jednym cyklu clo wraz z zastrzykami z bemfoli i zastrzykiem ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka? Jak się czułyście po tym...

Gość gość
Cześć, ja brałam w jednym miesiącu clostilbegyt, bemfola i ovitrelle i czułam się zupełnie normalnie.

Gość gość
cześć, chętnie kupię ovitrelle. Może komuś zostało ? proszę o kontakt haniazl@tlen.pl

Gość gość
Cześć, brałam i niestety zostałam "przestymulowana" . W 9 dniu cyklu byłam już po owulacji, zrobiła się torbiel krwotoczna i 4 cykle czekałam aż się wchlonie. W trakcie brania leków nie czułam się źle, tylko pobolewa nie podbrzusza.

Gość zimowaa

witam ponownie, moze któras trafi tu tak jak ja szukajac odpowiedzi na pytania które przychodzą w podobnej sytuacji. Odpisuje po kilku miesiacach a własciwie 5 . Staram się o dzidzie juz dobrych kilka lat... mam nieregularne miesiaczki, podejrzenia pco, laparoskopia nic nie wykazała - wszystko ok .. hsg udrozniło mi obydwa jajowody... zero owulacji. To pokrótce. Trafiłam juz do kolejnego gina z tym samym problemem... Badania hormonów wypadly niezle... Lekarz przepisal mi clo 1 tabletke od 2 do 7dc .. Niestety słabo zareagowałam... nici z owulacji... nastepny cykl clo 2 x przez 5 dni i 4 zastrzyki z bemfoli co drugi dzien. 12 dc usg, 2 pęcherzyki, zastrzyk z ovitrelle na pekniecie. Na poczatku samopoczucie ok, czasami tylko cos zakuło w podbrzuszu. Czekanie 2 tyg na testy ... w 12dpo trafilam do szpitala z silnymi bólami brzucha i gorączką 40 stopni. Wyniki wskazywały na stan zapalny... wczesniej mialam problem z pęcherzem. Trąbilam ze mam cykl stymulowany zeby podali mi bezpiecznie antybiotyk. Za dwa dni zrobilam test , wyszedl pozytywnie, zrobili mi bhcg który wskazal wczesna ciazę , niestety poronilam przed 6 tyg . Juz przyczyn sie nie doszukuje, zdarza sie i tyle. Przeczekalam 3 msce, na kolejnej wizycie okazalo sie ze zrobila mi sie torbiel, kolejne 2msce czekania i tabletki anty... obecnie znow jestem po tabletkach clo i biore zastrzyki z bemfoli... jutro 12 dc, ide na usg i mam nadzieje ze moje jajeczka odpowiednio rosną. cdn

Gość zimowa

no i znowu ja ... 12dc jedno jajeczko 12dc - 16 mm :/, nastepna wizyta  z samego rana w 14 dc - 18mm, zalecony i wykonany zastrzyk z ovitrelle w 15 dc... dzis 25 dc , 10 dpo zastrzyku, objawów zero, jeszcze 4 dni czekania :/ dziś spokojny Sylwester :) Szczęsliwego Nowego Roku tym którzy tu trafili ;) 

Gość zimowa

14 dzien po zastrzyku, test negatywny :/ jestem mega wkur... 4 dni po odstawieniu dupka i okresu nadal brak mimo objawow jego nadejscia :( tak mi przykro ...

Gość Wiolka
Dnia 7.01.2019 o 14:35, Gość zimowa napisał:

14 dzien po zastrzyku, test negatywny :/ jestem mega wkur... 4 dni po odstawieniu dupka i okresu nadal brak mimo objawow jego nadejscia :( tak mi przykro ...

I jak ?

Gość asta1403

Brałam letrozol 3x1 od 3 do 5 dnia następnie od 6 dc do 8dc brałam bemfola 12 dc usg 3 pęcherzyki jeden 29/20 i dwa 22/20 zastrzyk z ovitrelle i czekam  mam nadzieję że coś wyjdzie . ubiegłe miesiące kuracji podobnie lecz test był negatywny 

Gość Wiola

Witam 

mam do sprzedania zastrzyki bemfola.

tel 730932888

Gość Bemfola do sprzedania

Mam do sprzedania bemfole 

730932888