Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jedna z najpiekniejszych kobiet swiata.

Polecane posty

Gość gość

A teraz sprobuj mnie sprowadzic na ziemie,jesli ci sie uda frustratko ;)

Gość gość
No co ?

Gość gość
W dodatku inteligentna, szybko sie uczysz.Swietnie mowisz po polsku!

Gość gość
Nie da się sprowadzić bardziej na ziemię czegoś co i tak do pięt innym nie dorasta. Aha i skoro trzeba cię na nią sprowadzać to znaczy że wiesz ze odlatujesz

Gość gość
Ooooo przyszla frustratka.Tak tak...wyrzuc to z siebie,dobrze ci zrobi ;)

Gość gość
Już mi lepiej. Parówko. Trochę ci dynda kaldun przy chodzeniu. Taka z ciebje poenknosc światowa? No no

Gość gość
piękno to nie tylko wygląd ale również i inne cechy i zalety a u ciebie króluje tylko pycha więc..no cóż ...

Gość gość
Ostatnio będąc w Paryżu, na wycieczce szlam ulicami ;-) i powiem wam, Że nawet modele pytali mnie czy nie mam ochoty na mile noce z nimi w hotelu

Gość gość
Trochę ci dynda kaldun przy chodzeniu x Schudnac zawsze mozna,popatrz lepiej na twojego krzywego ryja,ktoremu nawet najdrozsze operacje plastyczne nie pomoga. Doskonale wiesz,ze wygladasz przy mnie jak pokraka i stad ten jad :) Ale pruj sie dalej,nic innego ci nie zostalo.Siedzisz tu non stop,nie masz wlasnego zycia i przyjaciol pewnie tez nie,co mnie zreszta nie dziwi :) Wiem,ze musisz odreagowac i wylac na kogos swoje frustracje.Nie zazdroszcze ci.

Gość gość
Widziałaś że się plujesz o moim ryju? Moje zdjęcia tu nie latają jak najtańszej szmaty a twoje tak.

Gość gość
Mnie nawet modele chcą, wiec wiesz...:-) nie zazdroszczę Ci.

Gość gość
Z max models lub fotka pe el się nie liczą. Haha uwielbiam te prowo. :D

Gość gość
gość dziś Widziałaś że się plujesz o moim ryju? Moje zdjęcia tu nie latają jak najtańszej szmaty a twoje tak. x Oczywiscie,ze nie lataja,bo bys sie tylko skompromitowala swoja brzydota i doskonale o tym wiesz.

Gość gość
Jeden to aż mnie błagał o moje miłości ;-) co prawda modelem jeszcze nie był, ale chodził na różne castingi/Agencjach pogoniła go, bo na co mi on, skoro mogę mieć takiego ze światowego wybiegu ;-)

Gość gość
Ojoj prestidż rili. Sol kul. Haha.

Gość gość
gość dziś piękno to nie tylko wygląd ale również i inne cechy i zalety a u ciebie króluje tylko pycha więc..no cóż ... x Hahaha ekspertka od siedmiu bolesci sie znalazla :) Nic o mnie nie wiesz i o moim "wnetrzu" ;)

Gość gość
Czuje ich wzrok na moim ciele, jak oni patrza a ja ich tak kusze, ze aż zmuszę do grzechu :-)

Gość gość
15:23 A ty co wiesz o moim krzywym ryju ekspertko od siedmiu boleści? Innym cisniesz a tobie be? Jesteś zakompleksiona, narcystyczna pustaczka. Tyle

Gość gość
''Schudnac zawsze mozna,popatrz lepiej na'' no to schudnij, tłusta świnio

Gość gość
Mężczyźni ze światowych wybiegów uwielbiają moje ciałko przecież sami zapraszają nnie do hotelów na noce :-)

Gość gość
gość dziś ''Schudnac zawsze mozna,popatrz lepiej na'' no to schudnij, tłusta świnio x A ty sobie zrob amputacje mordy,prostaczko

Gość gość
Pluj sie dalej a ja ciebie zegnam,pa..:) ❤️

Gość gość
Co to jest? Za chude i za mało egzotyczne

Gość gość
Nieprawda bo ja jestem piękniejsza od ciebie Autorko! Gdziekolwiek sie nie pojawię zaraz dochodzi do mordobicia bo WSZYSCY faceci -począwszy od oseskow a na sędziwych panach skończywszy - biją sie o moje względy. Ja natomiast jestem sztywna, niewzruszona ze wzrokiem chłodnym i dumnym niczym gęś z podwórka. Wybałuszam tylko dziubek jeszcze bardziej z pogarda az wydłużony siega parapetu i wtedy facety szału dostają. Krocze wsród nich niczym królowa potańcówki z korona na głowie. Inne kobiety zazdroszczą mi mojej piękności i gdy tylko pojawiam sie na dzielnicy słysze jak zamykają okna swoich domostw w popłochu ze ich mężowie i synowie padną zwiedzeni moim niepowtarzalnym urokiem. Matki, żony, córki i teściowe chodzą na skargi do urzędu gminy bo wszyscy mężczyźni nagle chcą zostawiać swoje rodziny i żebrać o moja łaske. Jestem tak piękna, ze moje piękno lśni niczym tafla złota, iskrzy sie niczym diamenty. Jestem ideałem.

Gość gość
Gdybys nie byla zazdrosna,to bys sie tak nie czepiala. Nikomu nie zamydlisz oczu.

Gość gość
dziś Chcialo ci sie tyle pisac ? Pekam ze smiechu :D

Gość gość
Nieprawda bo ja jestem piękniejsza od ciebie Autorko! Gdziekolwiek sie nie pojawię zaraz dochodzi do mordobicia bo WSZYSCY faceci -począwszy od oseskow a na sędziwych panach skończywszy - biją sie o moje względy. Ja natomiast jestem sztywna, niewzruszona ze wzrokiem chłodnym i dumnym niczym gęś z podwórka. Wybałuszam tylko dziubek jeszcze bardziej z pogarda az wydłużony siega parapetu i wtedy facety szału dostają. Krocze wsród nich niczym królowa potańcówki z korona na głowie. Inne kobiety zazdroszczą mi mojej piękności i gdy tylko pojawiam sie na dzielnicy słysze jak zamykają okna swoich domostw w popłochu ze ich mężowie i synowie padną zwiedzeni moim niepowtarzalnym urokiem. Matki, żony, córki i teściowe chodzą na skargi do urzędu gminy bo wszyscy mężczyźni nagle chcą zostawiać swoje rodziny i żebrać o moja łaske. Jestem tak piękna, ze moje piękno lśni niczym tafla złota, iskrzy sie niczym diamenty. Jestem ideałem X A Ty nadal nie rozumiesz, ze ja mogę mieć nawet modela? Oni sama się do mnie dobijają i zapraszają do hoteli, na jakieś imprezy itp. ;-) Osiedlowych Januszy może mieć kazda a Ty opisałaś tylko takich Hahaha

Gość gość
Jeden proponował raz i spróbował ponownie drugi raz ;-) Rzucił mi się do stop w paryskiej restauracji błagając o moja miłość, o moje ciało, o moje zainteresowanie nim na co ja „kolego, ale ja mogę mieć każdego” jak on szlochał

Gość gość
O nieprawda! To ja piękniejsza od autorki;-) O mnie sie biją wielcy tego świata! Dygnitarze, politycy, aktorzy, piosenkarze, wiolonczeliści, hrabiowie i barony a modele to męskie ciotki wiec ci sie nie liczą.