Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pesymistyczna_Emancypantka

Dieta 1200 dla wegetarianki

Polecane posty

Cześć! Mam 17 lat i jestem wegetarianką (nie nie jest to sposób w jaki zwykle się przedstawiam :') ) Chciałabym schudnąć ( Ci ,którzy kończyli szkołę doskonale zdają sobie sprawę jak trudno o akceptacje nawet nie ze strony rówieśników,ale chociażby samego siebie). Jedyny problem jest taki ,że nigdzie nie mogę znaleźć diety na 1200 dla wegetarian.Znajduje sie tu jakaś dobra duszyczka, która zechciałaby mi pomóc? /Z góry dziękuję

Gość gość
Hm może sama sobie ułóż... no ale ok, z tego co kojarzę na stronie wilczogłodna.pl są w zakładce sklep do kupienia jadłospisy zarówno wegańskie, jak i wegetariańskie. Ale zaczynają się od 2000 kcal, bo jak będziesz jeść 1200 to prędzej czy później rzucisz się na jedzenie, będziesz się obżerać, efekt jojo i błędne koło. Ja nie korzystałam nigdy z tych jadłospisów, ale czytałam dużo artykułów z tej strony i śledziłam kanał na youtube, autorka jest spoko.

Gość gość
Pewnie wyglądasz całkiem dobrze (tylko wiadomo ze względu na wiek tego nie dostrzegasz), skoro teraz jesz 1400 to może zamiast ucinać 200 dodać więcej ruchu. Bilans ten sam, a ciało będzie w formie. W sumie nawet jakbyś kupiła (czy znalazła) jadłospis na 2000 kcal to wystarczy wszystkie proporcje mnożyć razy 0,6 i wyjdzie Ci 1200 kcal. ;)

Gość tuskawka
Wydaje mi się że 1200 to trochę mało. Ja osobiście nie liczyłam kalorii, ale warzywa i owoce to była u mnie podstawa. Do tego iqgreen na lepszy metabolizm i udało mi się zrzucić nadprogramowe kilogramy.