Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczeeego alkoholicy są bardziej uroczy niż inni?

Polecane posty

Gość gość

bo są ciągle na jakiejś małej bani, sypią żartami, uśmiechami dlatego dużo kobiet zanim sie zorientuje, że on jest pijakiem to sie potrafi zakochać dlaczego trzeźwi ludzie nie maja w sobie tyle fantazji?

Gość gość
Alkoholicy zyja w swiecie urojonym. Uciekaja od zycia w swiat marzen, tego co sobie wymysla. Zaklamuja rzeczywistosc. Robia wokol siebie aure wyjatkowosci a w srodku cierpia poniewaz nie sa prawdziwi i wiedza ze nie zasluguja na ta opinie innych. Wiem bo sama jestem alkoholiczka i tak zylam. Mezyczmi mnie uwielbiali a ja wiedzialam ze nie jestem taka jak udaje. To byla maska. Rozumiezz?

Gość gość
alkoholicy to manipulanci to są ludzie,którzy grają i za wszelka cenę chcą uznania i poklasku od ludzi w środowisku są zakłamani,w domu podli i chamscy,dom dla nich nic nie znaczy traktują jak hotel, krętacze,kłamcy pozbawieni wstydu i honoru-ale o tym wiedzą najbliżsi-stracili zaufanie do alkoholika alkohol niszczy ich psychikę,są pokręceni i trudni w pożyciu kochają tylko promile-to ich miłość jedyna i prawdziwa

Gość gość
Mają rację ci,którzy twierdzą,że można nabrać się na ich bajer Przebiegle typy;fałszywcy

Gość am_Dyzio
zakłamane kobiety pierdzielą tu fanaberie, jak gołe w pokrzywach , a gdzie były gały, gdy widziały że 'piękniś' każdego dnia wracał nawalony po kilku browarach albo chlał przy grillu , przy ognisku i na imieninach kolegów , kobieta zachwycona przebojowym facetem, który jest duszą towarzystwa, męski i przystojny aż kumpelki sikają po nogach na jego widok i zachowanie, podpowiadają kumpelki, bierz faceta do póki jest wolny a po ślubie tupniesz nogą i zaczniesz wychowywać faceta a po ślubie to dopiero facet zaczął chlać , przed ślubem to była tylko zabawa z alkoholem !

Gość gość
Alkoholizm to po prostu sposób na życie niektórych osób, to ich świadomy wybór z wytłumaczeniem siebie przed samym sobą. To wybór destruktywnego stylu życia, bez poczucia odpowiedzialności za swoje czyny....

Gość gość
Jest kilka grup alkoholików. Jedna grupa to picie regularne, a często “picie do upadłego”, kiedy tylko będzie okazja. Są ludzie, którzy nie potrafią się zrelaksować bez alkoholu. Dyzio,a dlaczego facet zaczyna chlać dopiero po ślubie? Przerasta go odpowiedzialność za rodzinę?