Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako dziewczyna słuchałam tylko tej piosenki

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=BKdA2t2zEmk TAK BARDZO MI SIĘ PODOBAŁA! tylko nie wiedziałam, że jest ona O MNIE I O MOIM ŻYCIU... x Jeśli chcesz czegoś, żeby się pobawić Idź i znajdź sobie zabawkę Kochanie, mój czas jest zbyt cenny I nie jestem małym chłopcem Jeśli jesteś poważna Nie baw się moim sercem To sprawia, że się wściekam Ale jeśli chcesz, bym cię kochał Wtedy, kochanie, będę, dziewczyno wiesz, że będę Powiedz, jak jest Nie wstydź się pozwolić swojemu sumieniu być twoim przewodnikiem Ale ja Wiem głęboko w środku mnie Wierzę, że mnie kochasz, zapomnij o swojej niemądrej dumie Życie jest zbyt krótkie by mieć smutki Możesz tu być dziś i odejść jutro Możesz równie dobrze dostać... czego chcesz Więc idź i żyj, kochanie, idź i żyj Powiedz, jak jest Nie jestem czymś do zabawy Idź i znajdź sobie zabawkę Powiedz, jak jest Mój czas jest zbyt cenny i nie jestem twoim małym chłopcem Solo na saksofonie Powiedz, jak jest Nie wstydź się pozwolić swojemu sumieniu być twoim przewodnikiem Ale ja... Bardzo głęboko w środku mnie Wierzę, że mnie kochasz, zapomnij o swojej niemądrej dumie (Powiedz, jak jest) Musisz to powiedzieć (Powiedz to) Powiedz to (Powiedz to) (Powiedz to) Uuhhhhhh Zapomnij o swojej niemądrej dumie Muszę uwierzyć, że mnie kochasz Uhhhhh! Powiedz, jak jest Nie baw sie moim sercem Kochanie, kochanie

Gość gość
Jeśli jesteś poważna Nie baw się moim sercem To sprawia, że się wściekam Ale jeśli chcesz, bym cię kochał Wtedy, kochanie, będę, dziewczyno wiesz, że będę Powiedz, jak jest... x od zawsze to robiłam a mam juz 40-tkę