Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawdziwa desperatka ;(

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałabym sie poprostu wygadać. Moja historia jest tak poniżająca, ze na mysl o tymco zamierzam napisać robi mi sie nie dobrze ;( Mam 30 lat, jestem w związku od ok 5 lat z facetem który od samego początku nie ukrywał ze dalej jest zakochany w swojej byłej ale ze go zostawiła to związał sie ze mna ;( id samego początku byłam tego świadoma ale liczyłam ze z czasem przekonam go do siebie. Minęło 5 lat związku w którym bardzo mu pomogl uporać sie z jego problemami, psychicznie i fainanspwo tez. Zawsze byłam wsparciem. Jestem od niego o wiele młodsza , mam swój dom , drogie auto , jednym słowem dobrze sobie radzę. On jest raczej leniem który myśli tylko o graniu w gry komputerowe itp . WcOraj oświadczył mi ze kończy. Tym związkiem Bp nie dbam o siebie i ze ja ten związek zniszczyłam . Zgodzę sie w jednym , zaniedbałam sie bo skupiłam sie na zarabianiu pieniędzy i zgadnijcie jestem tym załamana ze mnie zostawił i wydaje mi sie ze nikt lepszy mi sie juz nie trafi . Dodam ze był moim pierwszym gdyż jestem bardzo nieśmiała osoba. Czy to nie jest żałosne , cała jestem beznadziejna i tak zdałam sobie z tego dzisiaj sprawę ze bede go błagać jutro o wybaczenie i zeby tylko do mnie wrócił ;(((....

Gość gość
prowo