Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelll

2 porody przez CC i wpadka po 8msc od ostatniego

Polecane posty

Gość Adelll

Jak w temacie. Czy miał ktoś tak? Jak przebiegała ciąża? Między starszym a młodszym dzieckiem jest 5lat różnicy (dzieci planowane) a teraz po spóźniającej się miesiączce test pozytywny

Gość gość
Ha ha ha dobrze ci tak wywłoko . Było się zabezpieczyć . Patologia licząca na 500 plus której jedyne co wychodzi to rozkładanie śmierdzacych gir

Gość Adelll
8:41 haha rozbawilaś mnie...nie znasz mojej sytuacji i nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie komentuj :-) dla twojej wiadomości wpadkę zaliczyłam przy KP przy pierwszym też się nie zabezpieczaliśmy i jakoś ciąży nie było... A 500+ nijak się ma do tego bo i tak mi dochód przekracza więc daruj sobie zbędne komentarze

Gość gość
CC to nie poród tylko sztuczne... nie wiem.. wydobyciny. Matki po CC nie są prawdziwymi matkami, nie zaznały tego bólu, nie wiedzą o czym piszę pewnie, to się nie będę produkować.

Gość gość
Lekarze mówią żeby kolo 2 lat poczekać z następna ciąża po CC. Ale po 8 miesiącach zaszlas więc może nie będzie tak źle moja znajoma też koło roku po ostatnim porodzie zaszła w ciążę no i miała kolejne cięcie i nic się złego nie stało chociaż lekarz straszył rozejściem się blizny

Gość gość
Może nastąpić zgon podczas porodu bo zdecydowanie za wcześnie i macica pęknie. Biedne dzieci zostaną sierotami bo mamę psiocha swedziala

Gość gość
Autorko pozytywny test wcale nie daje pewności że jesteś w ciąży ;-) a co do pozostałych komentarzy to chyba co poniektórzy powinni sobie kupić maść na ból d*upy... Te komentarze aż w oczy szczypią jakie pomioty?zgon? sieroty? Podejrzewam że zaufalas stereotypowi że przy KP w ciążę się nie zajdzie skoro przy pierwszym tak nie było ale muszę cię zmartwić po rozszerzeniu diety dziecka trzeba uważać

Gość gość
Musisz być pod kontrolą lekarza pewnie będziesz musiała leżeć żeby nic się nie rozeszło ale raczej będzie wszystko dobrze! Tak jak pisałam wyżej moja koleżanka mimo dwóch CC nie miała przy 3 problemów chociaż niecałe 2 lata minęły od poprzedniego porodu

Gość gość
A moja znajoma silny Krwotok i ledwo ją odratowali . Między jedną a druga cesarka miała lekko ponad rok przerwy. Lekarz powiedział że u niej jeszcze wszystko się dobrze nie zagoilo i kolejne obciążenie jakim była ciąża wyszło w ten sposób.