Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam to na co zasłużyłam

Polecane posty

Gość gość

Przez kilka miesięcy miałam romans z żonatym. Wiem że to złe ale ja po prostu go bardzo pokochałam i kocham nadal mimno ze to juz chyba koniec. Uwierzylam ze to może się udać. Bylam gotowa poświęcić dla niego wszystko a teraz widzę jakie to było naiwne. Mimo to robie wszystko by mu pomóc bo ma problemy. I cierpię po cichu

Gość gość
Poświęcić wszystko dla faceta, który ma wyimaginowana żonę i jest zboczeńcem? Skąd się biorą takie idiotki? Jesteś wdowa czy rozwódka w ciąży?

Gość gość
Ma żonę naprawdę. Nie jestem ani wdową ani rozwodka w ciąży. Jestem 30 letnia kobietą która ma spore powodzenie ale co zrobić jak kocham tylko jego. Wiem że jestem głupia

Gość gość
Żonaty facet miał tylko odskocznię .Po co ryzykować i narażać się na cierpienie.Facet się tobą zabawił a ty mu jeszcze pomagasz , a on tobie w czymś pomógł? Przestań mu pomagać ,bo on cię wykorzystuje

Gość gość
zonaci to syf www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Wiem o tym. Romans się skończył a pomagam bo go kocham. Na nic nie liczę. Nie potrafiła bym zostawić go w klopotach

Gość gość
Ale zboczeńcem jest, skoro nie wyeliminowałaś tego;) Żaden facet nie jest wart by poświęcić mu swoje życie, honor i dumę, z wyjątkiem niepelnosprawnego, kochajacego męża, jemu można się poświęcić, ale nie po całości, dziecku tez, ale też nie po całości. A ty poświęcasz się jakiemuś zboczeńcowi, któremu żona nie dogadza w seksie, wiec szuka kochanki, którą manipuluje? Głupia jesteś? Niedowartościowana? Zboczona? Czy wszystko naraz?

Gość gość
Zboczeńcem to ty jesteś idioto! Piszesz tu o zboczeńcach w każdym temacie dorzucasz swoje 2 grosze o zboczeńcach, bo jesteś piepszonym zbokiem.

Gość gość
Jest dorosły. Ma żonę to ona powinna to wspierać. Jeśli im się nie układa to powinien się rozwiesc. Powinnaś odciąć się całkowicie. Niech radzi sobie sam. Ulegają autodestrukcji na własne życzenie.

Gość gość
Jakubek? On tu jest w każdym poście, ale przecież "żonka" jest juz w domu, to powinien nie mieć czasu na pisanie:/

Gość gość
Wiem ze powinnam i to zrobie ale najpierw spróbuję pomoc bo nie umialabym zostawić w potrzebie człowieka którego kocham

Gość gość
gość dziś Jak potrafisz być bezinteresowna, nie liczysz na odwzajemnienie uczucia, i Twoje emocje nie ucierpią, to rób, co chcesz i baw się tą sytuacją, zwyczajnie.

Gość gość
Goopia jestes, sorry za dosadność, bo masz kochanka, który ma żonę wyimaginowana czy prawdziwa, jedna świadczy o zaburzeniach psychicznych, druga o moralnych i jeszcze chcesz mu pomagać?

Gość gość
9.13 jestem kobietą debilu

Gość gość
Debil nie może zniesc odrzucenia oraz Kobietę i tworzy posty, jak to ona go kocha a on pragnie latać w damskiej bieliźnie i chce by mu lizac o***t, wiec skoro ona nie chce, to on jej nie kocha; ) wiec ona cierpi i chce go tego oduczyć. Przecież wiesz zboczeńcu, że dla ciebie wszelkiego rodzaju zboczenia są ważniejsze niż cokolwiek a sadzisz, że mądra kobieta tego nie wie? Tylko dlaczego mając chętna nimfomankę ciągle lecisz do kobiety, która brzydżą twoje zboczenia? To masochizm?

Gość gość
Byl kochankiem. Teraz jest nieodwzajemniona miłością, marzeniem. Pomagam bo kocham i chce żeby był szczęśliwy

Gość gość
Co sie tak uczepiles zboczencow

Gość gość
Ktos zaklada temat bo ma problem to oczywiście już wyskskuje ten od zboczencow

Gość gość
Głupia byłam że uwierzylam że z jego strony też jest uczucie

Gość gość
Skoro byłaś głupia to dlaczego dalej jesteś głupia ,on ciebie nie kocha a tylko wykorzystuje.Prawdziwy facet nie przyjmowałby pomocy od kobiety ,której nie kocha ,ale on chętnie wykorzystuje ,że taka głupia mu pomaga .Nic cię jeszcze nie nauczyło,musisz spłukać się do zera żeby się obudzić?

Gość gość
Głupia bylam ze w ogóle w to weszlam. Wierzyłam ze on tez cos do mnie czuje teraz wiem jakie to było naiwne. A pomagam bo zwyczajnie nie umialabym patrzec jak ktos kogo kocham, mimo ze on mnie nie, cierpi. I nie chodzi tu o pomoc finansową

Gość gość
Minęło trzy miesiące a ja nadal cierpię i nie mogę zapomnieć