Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o odchudzanie, jest tutaj może znawca jak się dobrze za to zabrać?

Polecane posty

Gość gość

Jestem na dobrej diecie bo wiem o tym, dostarczam do organizmy produkty zbożowe, nabiał, warzywa, owoce, mięso, tłuszcze i piję 2 litry wody na co dzień. Jeśli chce mieć płaski brzuch bo jak z boku patrzę to mam wypukły i jak z przodu patrzę to szeroki to powinnam tylko ćwiczyć cardio a jak schudnę to siłowe? Czy na przemian? Co mam ćwiczyć w domu a co mogę na dworze? Jak już powinnam biegać to jak się zabrać za to? Jak na mnie ludzie się patrzą to się szybciej męczę przy bieganiu....

Gość gość
Idź do eksperta, a nie pytasz na forum, tutaj tylu ''znafcuff'', że tylko krzywdę sobie zrobisz.

Gość gość
ehh nie chcę tracić kasy na ekspertów...

Gość gość
To proste cza mniej zryć to skuteczna dieta:-P :-D

Gość gość
A ile powinnam ważyć przy 159 cm? Teraz ważę 55/56 kg. Wszystko odkłada mi się na brzuchu, ramiona też bo się robią takie większe bary :p no i jeszcze na samej górze wewnętrznych ud stykają mi się uda i ocierają ale niesymetryczna jestem bo brzuch nie pasuje do moich szczupłych nóg :p

Gość gość
Jakie ćwiczenia powinnam wykonywać? Czy mel b wystarczą czy powinnam jeszcze jakieś treningi cardio wykonywać? Ćwiczenia z mel b to abs -dywanówki.

Gość klaudia009
Ja do biegania jakoś nie mogłam się zmotywować, ale ćwiczyłam cardio z filmików na YT. Do tego miałam też zieloną kawę w iqgreen, która przyspiesza metabolizm. Schudłam 16 kilo i waga już od prawie roku stoi w miejscu, więc zero efektu jojo.

Gość gość Tamara
W moim przypadklu pomogło zastosowanie Slimunox - u mnie to był klucz do sukcesu

Gość gość Justyna 37
Zgadzam się z Tamarą. Ja osobiście co prawda nie stosowałam tych tabletek, ale za to brała je kuzynka jak odchudząła się po ciązy i jej powrót do swojej wagi zajął 3 miesiące

Gość gość
cardio jak najbardziej i to najlepiej po treningu, większe spalanie tkanki tłuszczowej. Dodatkowo możesz wprowadzić coś na przyspieszenie spalania np to https://africanmangosklep.pl ja z nich jestem bardzo zadowolona. Efekty szybko się pojawią :)

Gość gość Gośka Z
Dla mnie wybór Slimunox okazał się idealnym sposobem na pokonanie nadwagi. 3 miesiące i nie ma problemu

Gość gość Agnieszka D
U mnie efekt po Slimunox przerósł moje oczekiwania. W 3 miesiace schudłam 14 kilo

Gość gość Magdalena B1
W moim przypadku waga po zastosowaniu Slimunox spadła o całe 12 kilogramów. Te tabletki są po prostu rewelacyjne, szkoda, ze tak późno jej zastosowałam

Gość gość  Aneta J
Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Slimunox i to było dokładnie to. W końcu waga systematycznie zaczęła spadać. W końcu odzyskałam kontrolę nad swoim ciałem

Gość gość Lucyna 19l
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Slimunox i było to idealnym sposobem na pozbycie się nadwagi.

Gość gość
Najlepiej to co zjesz to zwróć i tabletki przeczyszczajsce. To jest pomocne.