Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ładna, ale prosta i niewykształcona

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do Panów. Czy spotykaliście się kiedykolwiek z dziewczyną, która była prosta i niewykształcona, a jedynym jej atutem było to, że była bardzo ładna i zgrabna? Ja miałem taką sytucję.Podczas wakacji na wsi poznałem śliczną 19 łatkę. Ja wtedy studiowałem.. Ona ledwo co skończyła szkołę podstawową i do średniej ani do zawodowej szkoły już nie uczęszczała. Ja unikałem bliskich kontaktów z takimi dziewczynami, ale tu nie mogłem się powstrzymać. Przecież ona była taka ładna. Całowałiśmy się, obmacywaliśmy, chodziliśmy trzymając się za ręce. O mało co nie odbyliśmy z sobą stosunku. Nie zdążyliśmy. Musiałem już wyjechać. Nie traktowałem jej jako przyszłej partnerki życiowej. Jednak jej urodzie nie mogłem się oprzeć i nie byłbym w stanie trzymać jej na dystans tymbardziej, że ja też się jej podobałem. To nie była dziewczyna, którą przedstawił bym swoim rodzicom i swoim przyjaciołom z mojej paczki bo nie mieliby o czym z nią rozmawiać. Ta przygoda miała miejsce 130 km od mojego miasta i to mi bardzo pasowało. Przeżyłem miłe chwile z dziewczyną, którą wstydziłbym się przedstawić kolegom, koleżankom i rodzinie. Czy Wam też zdarzyła się taka sytuacja?

Gość gość
no mieszkałą 130 km od Wrocławia bzykaliśmy ją na łące pod namiotami w Żarach i Żaganiu każdy ją miał

Gość gość
Tu autor. Źle sformułowałem pytanie końcowe. Chciałem zapytać czy Wy również skorzystalibyście z takiej sytuacji i spotykalibyście się dla przyjemności cielesnych z taką dziewczyną czy trzymalibyście całkowity dystans z tego powodu, że ona była prosta i niewykształcona.

Gość gość
Ale provooo, chciales w nim poruszyc glupota panienek i latwą zabawą, bla bla

Gość gość
Ale ty dopiero studiujesz to skad wiesz jaka bedziesz miel prace i czy toba sue ktos nie zabawi w przyszlosci jak bedziesz zarabial za malo :D smieszne mosz podejscie do sprowy.

Gość gość
dzifki zawsze są proste i łatwe a te po rozwodzie z dziecmi zdesperoane w takich kregach śluby są sztucznie zaaranzowane tylko dla pieniedzy bo miłosci tam żadnej nie było i nie ma tak powiela sie schematy i tragedie dla przyszłych pokoleń tak popełnia sie pokoleniowe błędy

Gość gość
na pewniaka www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
mowa o lubuskiem

Gość gość
a penisa jej w tylek wsadziles ?

Gość gość
pustaki

Gość gość
Nie wiadomo tez czy nie wyjdzieza maz za bogatego a tobie przeleca najlepsze lata na edukacje zarobki mozesz miec przecietne odrzuca cie kolejne kobiety jako niezaradnego i tez nie przedstawia rodzinie i taki bedzie final :D a wiesz dlaczego? Bo wartosc czlowieka nie mierzy sie portfelem.

Gość gość
ty to wypirdalaj z forum przezie taki wyksztalcony jestes

Gość gość
Ta dziewczyna i tak.pewnie by cie nie chciala bo po co jej student ktory nic nie ma jak starszy facet chetnie sie ucieszy z pieknej szczuplej zony :D

Gość gość
Jak jesteś taki inteligentny to powinieneś wiedzieć że taka dziewczyna miała lipe już na starcie i nie powinienes jej wykorzystywać . To świadczy o Tobie tylko i wyłącznie.

Gość gość
Do 12.08 Nie wykorzystałem jej. Ona tego chciała i ja też chciałem. Podobaliśmy się sobie nawzajem. Już na drugim spotkaniu pozwoliła zdjąć sobie stanik. Gdyby nie była taka ładna do niczego by jednak nie doszło. Uznałem, że byłbym totalnym frajerem gdybym nie chciał się z nią umawiać. Były wakacje. Byliśmy młodzi.

Gość gość
Innym razem ty poznasz dziewczyne ktora pobawi sie toba i..wroci do meza i tez powie: nie wykorzystalam go. Sam chcial. Podobalismy sie sobie. :D

Gość gość
to bylo 20 lat temu i nadal ja pamietasz durniu z tlusta dupa zona

Gość gość
Jak ktos jest ok to po prostu odmawia. Ja bym odmowil gdybym wiedziel ze nie chce tej kobiety do zycia.

Gość gość
przepraszam za moje niemile komentarze. Nie bede jus na ten temat wchodzic. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
To już było bez sensu, szkoda oczu.

Gość gość
Znam faceta na poziomie, który ożenił się z taką prostą i niewykształconą dziewczyną. Ona była pierwszą dziewczyną, z którą się całował.

Gość gość
Taki z Ciebe kozaczyna,autorze...poczytaj o Stanisławie Wyspiańskim i jego żonie. Cienki Jesteś, jak ten barszczyk bez ani jednego uszka. ;-)