Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie dzieci ? Wejdzcie! To przestroga

Polecane posty

Gość gość
1. Dzieci się pilnuje, żeby nie dochodziły do obcych psów, nawet tych w rozmiarze "mniej niż zero". 2. Nikt przy zdrowych zmysłach nie bierze agresywnej rasy do rodziny. Jeśli to robi, szkoli psa i uczy dzieci. 3. Są źle wychowane dzieci i źle wychowane psy, to takie proste.

Gość gość
Właściciele tych psów mają jedną zasadę. No risk no fun

Gość gość
Bo ludzie na leb dostali z tymi psami . Psu sie nie ufa i tyle w temacie . Mam nadzieje ze ten pies zostanie uśpiony.

Gość gość
Ja mam dzieci i nie mam żadnych zwierząt. Kiedyś jak będą wołały to rybki, ewentualnie żółwia. Moi rodzice mają psy, teściowie jednego i wystarczy. Przy dzieciach i tak trzeba mieć oczy dookoła głowy.

Gość gość
Biedne pieski, szakalowane przez nieuważnych rodziców.

Gość gość
Straszne. Sama mam dzieci i małego psa. Ostatnio się przekonałam, że czasem człowiek nie zdąży zareagować. Mój młodszy synek ma rok. Nie boi się psów. Byliśmy na wycieczce w innym miescie . Siedział w spacerowce. Staliśmy pod sklepem, kolo chodnika, bo mąż poszedł że starszym synem po coś do picia. I tym chodnikirm przechodził facet z psem typu amstaff. Ten pies skoczył na wozek i polizal synka po twarzy. Ty była sekunda. Nie zdążyłam nic zrobić mimo, że obserwowałam sytuację, nie byłam odwrócona itp. Gdyby ten pies miał mniej przyjacielskie zamiary, też nie zdazylabym nic zrobić.

Gość gość
Teraz psy sa wazniejsze niz blizni czlowiek. Dlatego tak znienawidzilam psy. Jesli masz psa to prosze Cie : 1. Trzymaj go przy sobie na spacerze, na smyczy i kagancu. Ja noe chce miec z twoim psem stycznosci, a mam prawo do bezpieczenstwa. 2. Zamykaj drzwi w mieszkaniu na klucz. Jesli balkon dzieli pleksa i wypuszczasz psa na balkon zabezpiecz odpowiednia odleglosc. 3. Zabezpiecz ogrodzenie i brame tak by ogrodzenie bylo solidne, a brama i bramka zawsze byly zamkniete na klucz. 4. Jesli masz duzego psa, nie puszczaj go biegac wolno wsrod ludzi, lak gdzie moga znajdowac sie ludzie. Miej psa, kochaj go, dbaj o niego. Nikt tego nikomu nie zabrania. Jednak majac psa zapewnij innym ludziom bezpieczenstwo, nie stwarzaj zagrozenia swojwmu otoczeniu.

Gość gość
A ta na gorze to dobra. Zle wychowane 8 miesieczne dziecko. O ja pierdziele. Wez ty idz do kabaretu, bo tak brzmisz, ze kariere bys tam zrobila. Ciekawe jaka ty bylas wychowana jak mialam pol roku czy 8 miesiecy. Takie dziecko nawet nie chodzi wiec nie wiem co moze zrobic psu. Takiego psa to zdzblo trawy na wietrze prowokuje. Niestety ale takie psy to krotki lancuch, buda, od czasu do czasu wp*****lek i dyscyplina jak w wojsku. Do tego solidnie podwojnie odgrodzony boks. W nocy go wypuscic nie gnoj pilnuje i tyle. W dzien ma sie uwalic na miejsce i koniec. Przyjdzie taki dzien, ze znow bedziecie chodzic jak w zegarkach. Jak sie zmieni sytuacja gospodarcza i militarna, polityczna. Za dobrze wam ludzie, oj za dobrze.