Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jula944

Brak okresu

Polecane posty

Okres spóźnia mi się 8 dzień, to jest mój 39 dc. Od 5 dni mam wodniste, brązowe plamienie, przy oddawaniu moczu i troche na bieliźnie ,w tym pojawiaja sie jakby malenkiebrazowe jakby skrzepiki , zero objawów takich jak zawsze na @, jedynie lekko powiększone piersi i mega apetyt. Z moim partnerem współżyliśmy w dni płodne bez zabezpieczenia jedynie stosunek przerywany... 2 lata temu stwierdzono u mnie puste jajo płodowe. Jutro mam zamiar zrobić test , ale przed tym chciałam się Was poradzic, może któraś była w podobnej sytuacji ?

Gość gość
Stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji. Rób test i wyluzuj.

Gość gość
uważaj na stosunek przerywany, to nie antykoncepcja. poczytaj sobie tutaj, czemu możesz nie mieć okresu: naturalna - plodnosc pl / index . php / zdrowie / przyczyny-braku-miesiaczki /

Gość gość
Stosunek przerywany to żądna metoda antykoncepcji, niestety. Najlepiej zacząć się zabezpieczać porządna metodą antykoncepcji jak na przykład, antykoncepcja ultralekka http://antykoncepcjanamiare.pl/ W tedy mamy pewność,że w ciąże nie zajdziemy i do tego możemy czerpać korzyści jakie daje nam ta forma antykoncepcji :)