Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Jakoś 16 dni temu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia. To nie bylo długie bo postanowiliśmy po 3 min, że się zabezpieczymy. Okres spóźniał mi się 4 dni (miałam go dostac 19.06) . Cos bylo ale to takie jakby plamienie, które się nasilalo z każdym dniem z spora ilością śluzu, ktory pojawil się dopiero w 3/4 dniu tego plamienia. Trochę się przestraszyłam wiec zrobilam test po 8 dniach od współżycia, który wyszedł negatywny ale postanowiłam na wszelki wypadek zrobić drugi. Zrobiłam go po 11 dniach i tez wyszedł negatywny. Po tych 4 dnaich plamienia dostalam dosc mocny okres (23.06). Okres dalej trwa ale myślę, że to już ostatni dzień ponieważ u mnie okres trwa najczęściej 6/7 dni. Miałam ostatnio dużo stresu wiec zastanawiał sie czy to może być właśnie tym spowodowane ale martwie sie też, że to może być ciąża. Jak myślicie? Dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
Skoro testy negatywne a do tego masz okres to jaka ciaża?

Gość gość
Czytalam sporo o tym i podobno mimo pojawienia się miesiączki można być w ciąży. A test może zrobilam za wcześnie.

Gość gość
No to powtórz test.

Gość gość
Ale jest to jakoś bardzo prawdopodobne czy raczej nie mam się czym martwić? Aktualnie nie mam możliwości aby zakupić taki test.

Gość betka341
raczej wątpliwe. a na przyszłość poczytaj o naturalnych metodach antykoncepcji - ja mogę polecić Cyclotest.

Gość gość
Czyli nie musze się martwić?

Gość gość
Na koniec miesiączki szyjka macicy ma być taka, ze mieści się w niej koniuszek palca? Może to jakoś świadczy o ciąży?

Gość gość
W ciaży szyjka jest wysoko i zamknięta. Ty masz okres więc skończ schizować.

Gość gość
Dziena mordo