Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotność jest lepsza od związku

Polecane posty

Gość gość

Poważnie rodziny są największym źródłem patologii. Gdzie jest więcej patologii niż w rodzinach, ta wszechogarniająca propaganda związków jest żenująca i przede wszystkim kłamliwa.

Gość gość
większość ludzi byłaby bardziej szczęśliwa żyjąc samemu niż w związku. Zwłaszcza dla kobiet, co jest niby fajnego w byciu służącą i sprzątaczką faceta ?

Gość gość
ale w zwiakzu sie łatwiej zyje niz samej sie utrzymać za 1530 zl... i faceci sa oprani, najedzeni, wysprzatane maja w zwiazku, uprasowane, wyleczeni sa bez tego syf i malaria

Gość gość
ale nie trzeba konia walić bo ci laska zrobi loda

Gość Drzaśko
najlepsza baba to własna graba

Gość gość
związki to kupa g****a a faceci to niedorozwinięte dzieci

Gość gość
Facetowi kobieta nie jest do niczego potrzebna. To tylko kula u nogi. To baby zginęłyby bez nas jak przysłowiowa ciotka w Czechach:D Lepiej być samemu niż z roszczeniowym pasożytem:p

Gość gość
Nie sądzę bo większość ludzi woli wiązać się z kimkolwiek bo przecież samemu być nie wypada. Tak bardzo się boją samotności. Wiadomo że raźniej robić wszystko we dwoje ale żeby być z kimś bo tak mimo że się ciągle narzeka że mąż jest c*****y to ja nie wiem co pod kopułą trzeba mieć.

Gość gość
ale w zwiakzu sie łatwiej zyje niz samej sie utrzymać za 1530 zl... X A co to, kobieta z definicji zarabia grosze? i faceci sa oprani, najedzeni, wysprzatane maja w zwiazku, uprasowane, wyleczeni sa bez tego syf i malaria X To faktycznie plus bycia w związku z punktu widzenia kobiety

Gość gość
"Nie sądzę bo większość ludzi woli wiązać się z kimkolwiek bo przecież samemu być nie wypada." - no właśnie to kultura nam wmawia cały czas że nie wypada mimo że kobieta ma wtedy gwarancję że ma spokój i żaden pijak nie będzie jej zdradzał, kompromitował albo bił.

Gość gość
faceci są żenujący lepiej się trzymać z dala od nich

Gość gość
Podobnie faceci powinni się trzymać z dala od głupich bab:p

Gość gość
Od głupich z pewnością. Ale wy takie wręcz preferujecie bo są łatwe w obsłudze.

Gość gość
to prawda zwiazki sa do d**y same problemy z tym sa

Gość gość
wiekszosc malzenstw jest nieudana

Gość Teppic   No1
Większość nastolatków ma trądzik.

Gość Teppic   No3
Większość mniejszości jest mniejszością większości. Ktoś ma jeszcze jakiś durny banał do napisania, czy kończymy zabawę?

Gość gość
dlaczego kobiecie się współczuje kiedy odpowiada że nie ma faceta ? i te pocieszenia "znajdziesz sobie" jakby życie bez faceta było zbrodnią lol

Gość gość
to prawda www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Nie jestem przegranym prawikiem bo jestem kobietą :D a po drugie może któraś kobieta przejrzy na oczy, bo kobietom pierze się mózgi że muszą być w związku. A potem często mają dziecko rozwód i są znacznie bardziej nieszczęśliwe niż jakby żyły samotnie.

Gość gość
dziś Być w rodzinie patologicznej to dramat ale być samotnym to już jest klęska życiowa.

Gość gość
zależy od osobowości to chyba nadpobudliwi ekstrawertycy nie mogą być sami ze sobą pół godziny, bo zaczynają świrować. Mieliście ( a może sami byliście ) takimi nadpobudliwymi pop*****leńcami w szkole ? to właśnie tacy ludzie nie mogą być samotni, bo zczynają świrować.

Gość gość
ja mam ok. 70% - 80% introwersji i w samotności odżywam, w ogóle ekstrawertyków powinno się izolować społecznie są główną przyczyną nieszczęść :D a zwłaszcza ekstrawertycznych mężczyzn

Gość gość
Uwaga co jest lepsze według kobiet: bycie samemu i wolność, czy bieda 5 dzieci i bycie z pijakiem bez pieniędzy ? najwyraźniej dla kobiet lepszy jest związek z pijakiem a samotność to najgorsze zło na świecie.

Gość gość
dużo na kafeterii jest wątków mój mąż to pijak, czyli taka jest prawda kobiet wyjdą za pijaka za kogokolwiek byle nie być samemu ze sobą (?) ok...

Poszperajcie w tym temacie w Internecie. Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie.

Można nie być w żadnym związku, a mimo wszystko nie czuć się samotnym. Przecież oprócz związków damsko-męskich mamy inne relacje, np. znajomych, przyjaciół, kolegów, koleżanki.

Gość gość
związki to g****o

Gość gość
Ja nigdy nie byłam w żadnym związku, nie uważam żeby było warto. Jestem z siebie dumna, że utrzymuję się sama w przeciwieństwie do wszystkich koleżanek, które zhandlowały swe otwory. Jestem od nich lepsza. Żyję godnie, nie to co one. Gardzę nimi wszystkimi.