Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Wkurza mnie te gadanie o wychodzeniu do ludzi

Polecane posty

Gość Bicu

Ja wychodziłem ze swojej piwnicy i za każdym razem gòwno z tego, samo wychodzenie nic nie daje.Trzeba być wysokim brunetem najlepiej modelem z kasą, by samo wychodzenie na zewnątrz wystarczyło.

Gość gość
wychodzenie pozwala na znalezienie a nie GWARANTUje roszczeniowcu DOn Vito i wielu niskich, mój niski dziadek, wieeeelu jest niskich mezczyzn co mają jednak dzieci. się chce, to mozna. niscy moga byc opiekunczy, mili, troskliwi, zaradni, pracowicci Mnie kreca niscy. chce mi się nimi opiekować xD poszukaj wsrod niechudych dziewczyn, niezrobionych zwykłych takich, moze grubych [te co nie są kochane, tyją, bo dużo jedza..] ale jak i ty i ona siedzicie w piwnicy, to ciezko, prawda?

Gość gość
nie zrozumiałeś ... nie do ludzi, a na ludzi

Gość gość
no to ile masz wzrostu, .znam pare on 162 ona 152 i fajni sa lubiani

Gość Bicu
12:56 a dlaczego niby grube? Ja gruby nie jestem.Mi się nie podobają ani grube ani chude kobiety tylko niskie i filigranowe.

Gość gość
ja jestem filigranowa ale nie chuda , smieszne to jest jak chca mnie ubierac w rozmiar 38 a ja potrzebuje 42 , glownie poprzez biust

Gość Bicu
No nie, filigranowa to jest właśnie chuda i niska.A biust może mieć, w końcu rozmawiamy o dorosłych kobietach, a nie małych dziewczynkach🖐️

Gość gość
No juz nie machaj Filigranowa to drobna i nie duza, nie rozlozysta, taka w kupce . Kosci mi nie wystaja to dobrze filigranowa drobna i kr**** jak porcelana / szczupla to nie znaczy chuda na drobnej istocie 3 kg wiecej nie jest widoczne a facet sie nie poobija o kosci

Gość gość
Japonki ci sie podobaja Bicu ,uroda i figura?

Gość gość
Kr**** Czyli delikatna

Gość gość
Samo wychodzenie nic nie da, trzeba mieć jeszcze przyzwoity wygląd i być ekstrowertykiem z dobrą bajerą