Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blond dzieci nie są ładne

Polecane posty

Gość gość

Jestem na wakacjach i najlepsze to z ciemniejszymi włosami

Gość gość
Trochę mi szkoda tych dzieciaków blada skóra nie jest dobra

Gość gość
A moj blondas niebieskooki budzi zachwyt gdziekolwiek sie z nim pojawie ( ma tak delikatne wlosy i do tego jasniutkie, ze z daleka wyglada jak lysy, dodaje to mu niemowlecego uroku a ma juz 16 miesiecy). Blady tez nie jest. Starsza corka tez blond i niebieskie oczy, szybko ja slonko lapie. Chyba po mnie to maja, bo ja tez blondynka, oczy zielone i przez te piekne pogody w maju, a wychodzilam tylko na spacery i zakupy, jestem juz lepiej opalona niz w zeszle lato.

Gość gość
Co wy bredzicie taka nasza słowiańska uroda, skoro masz ciemną skórę lub włosy jesteś jakimś mieszancem.

Gość gość
Nadmierne opalanie przyspiesza starzenie się skóry, potem te baby po 40 ważą po 50 kg i wyglądają jak wysuszone śliwki.

Gość gość
Jak dla mnie blondyni z niebieskimi oczami to najlepsi faceci, są cudowni. A jak wysoki szczuply i blond to w ogóle boski. Mój mąż jest blond z niebieskimi oczami tylko tacy mi się podobają. Ideał.

Gość gość
Przeciez napisalam ze mnie slonce bierze szybko, wystarcza wyjscia z domu. Plackuem na sloncu nie leze bo nie lubie tego.

Gość gość
Wszytkie dzieci są piękne nie ważne jakiego są koloru!

Gość gość
To ty tak twierdzisz.

Gość gość
Też tak sądzę. Najładniejsze dzieci to mulaci.

Gość gość
e tam, moja blondyna z niebieskimi oczami jest przepiękna i tego się obawiam, że jej ktoś krzywdę zrobi

Gość gość
Jak mój syn był mały, to był blondynem z popielatymi włosami i niebieskimi oczami. A cerę ma dość ciemną i szybko go łapało słońce. Kiedyś po feriach ludzie nie chcieli uwierzyć, że byliśmy na nartach a nie na Karaibach. Tak że niekoniecznie blondyn musi być blady lub opalony na czerwono.

Gość gość
13.28, a na twarz patrzysz?Mnie sie kiedys tez tacy tylko podobali, dopoki nie zobaczylam paru niespecjalnie urodziwych (ale z opisu wysoki blondyn,niebieskie oczy), nieraz ciemny z ladna twarza jest przystojniejszy od blondyna z brzydkim ryjem czy grubaska

Gość gość
13:32 - mam tak samo. Jedna z moich córek ma piękne blond włosy , duże niebieskie jak Adriatyk oczy i piękną twarz. Boję się, że jej wygląd będzie przyciągał nie tych co trzeba.

Gość gość
Z ładnych dzieci często wyrastają średni dorośli więc chyba za wcześnie się srasz. No już całe tabuny facetów się ustawiają żeby ją napastowac madki i ich wymyślone problemy....

Gość gość
Mój syn jest blondynem z niebieskimi oczami, córka ma włosy ciemny blond i zielone oczy.