Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciółka czy chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam problem. Jestem dosyc młoda bo mam 15 lat ale już nie jestem dzieckiem. Przyjaźnie się z moją przyjaciółką od ok 7 lat. Mam także chłopaka z którym jestem od 4 miesięcy. Próbuje im poświęcać po równo czasu jednak moja przyjaciółka nie umie tego zrozumieć że mój chłopak jak i ona są dla mnie bardzo ważni i nie chce ich stracić. Sytuacja wygląda tak że są teraz wakacje a mój chłopak mieszka pare kilometrów stąd więc w trakcie szkoły widzieliśmy sie 1 lub 2 razy w tygodniu. Teraz moge się z nim widywać częściej. Chciałam jeden dzień spędzić z przyjaciółką, a jeden z chłopakiem i tak cały czas ponieważ oni nie umieją razem spędzić czasu bo cały czas sie o coś sprzeczają, jednakże sie lubią ale nie potrafie z nimi razem spędzić przyjemnie czasu. Myslalam ze to będzie dobre rozwiązanie. Mój chłopak jest bardziej zrozumialy od mojej przyjaciółki ponieważ rozumie to że chce czas też spędzać z nią. Moja przyjaciółka cały czas się teraz obraża i jak ze mną pisze to czuje to że jest coś nie tak między nami jednak nie zawsze mówi mi o co chodzi. Ostatnio była taka sytuacja że bylam umówiona do kina z przyjaciółką ona napisała że nie może, że mam sobie isc z (imie chłopaka). Było to napisane w taki dziwny sposób mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi. Pytam sie czy może dzisiaj wyjdziemy a ona cały czas się wymiguje że coś tam musi zrobić. Rozumiem że chce żebym poczula sie tak jak ona ale ja to rozumiem jeśli ona nie ma czasu i nie moze sie ze mną spotkać. Ona zawsze miała więcej przyjaciół i wiecej osób ją lubiło, chcialo wyjsc z nią na dwór. Ja jestem mniej lubiana. Bardzo sie ciesze że mam chłopaka. Ale przykre jest tą że tracę troche przy tym przyjaciółkę i że ona nie potrafii mnie zrozumieć

Gość gość
twoj boy nie jets zrozumialy tylko wyrozumiały a ty gupia. dorosnij ustal priorytety kieruj sowim zyciem to NIE BEDZIESZ dziekciem

Gość gość
najpierw przydalaby sie pelnoletniosc

Gość gość
Ona nie jest przyjaciółka ,pograjcie w klasy czy gumę albo w coś innego bo 15 l to sory ,tylko zachowanie koleżanki potwierdza to że jesteście gowniakami.