Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największym problemem świata są ekstrawertycy

Polecane posty

Gość gość
Bo to mile z kims pogadac. I mniej niezreczne niz stanie 20cm od kogos i udawac, ze tej osoby nie ma.

Gość gość
"ale tez nie rozumiem na cholere zagajac rozmowe w windzie z osoba, ktorej wiecej nie zobaczysz? " - haha bo ekstrawertycy nie znoszą ciszy, po prostu cisza jest dla nich niekomfortowa, mogę cały dzień spędzić nie odzywając się do nikogo pogrążona w swoich myślach ale ekstrawertyk tak nie umie :O

Gość gość
Widzisz, wymagasz zrozumienia dla siebie, ale nie okazujesz go innym. W wiekszosci zdawkowana odpowiedz wystarczy zeby taka osoba zrozumiala, ze nikt nie chce z nia gadac.

Gość gość
"dla mnie nie jest mile jak mnie zaczepiaja i dla czesci ludzzi tez, tylko z grzecznosci teog nie powiedza" - dokładnie, zresztą gdyby powstał taki prawdziwy bunt introwertyków i ogólnie ludzi którzy nie lubią z innymi gadać to ekstrawertycy mieliby piekło na ziemi :D zresztą ja już takiego jednego ekstrawertycznego idiotę dręczę, a to dopiero początek. Niech cierpią i zamkną japy :D :D

Gość gość
Az nie zglosi dreczenia

Gość gość
Nie masz na czole napisane o swojej chorobie. Moze chca byc mili, a twoje zachowanie odczytuja jako chamstwo.

Gość gość
Ludzie zdrowi ze soba za zwyczaj rozmawiaja. Ja jestem niesmiala, wiec nie przepadam za zagadywaniem w kazdej sytuacji, ale wiem, ze ludzie nie maja z zasady nic zlego na mysli.

Gość gość
"Nie masz na czole napisane o swojej chorobie. Moze chca byc mili, a twoje zachowanie odczytuja jako chamstwo. " - może poczytaj idiotko np. o introwertyzmie, to są ludzie którzy tracą energię przez kontakt z innymi, to że jakaś mała irytująca ekstrawertyczna osóbka zyskuje energię nie upoważnia jej do wkraczania w życie innych ludzi, to są wampiry emocjonalne i pasożyty, żerują na drugim człowieku.

Gość gość
Droga "idiotko", odpisywalam osobie ktora ma fobie spoleczna.

Gość gość
15:57 to współczuje chłopu, ze wziął taka niemotę.

Gość gość
"Ludzie zdrowi ze soba za zwyczaj rozmawiaja. Ja jestem niesmiala, wiec nie przepadam za zagadywaniem w kazdej sytuacji, ale wiem, ze ludzie nie maja z zasady nic zlego na mysli" - zrozumcie że to nie jest wątek o nieśmiałych ekstrawertykach czy ekstrawertykach z fobią społeczną. Jeszcze raz powtórzę introwertyk traci energię poprzez kontakt z ludźmi. Wyobraźcie sobie drodzy ekstrawertycy że nie wszyscy zyskują energię przebywając z innymi, jasne już ?

Gość gość
Ciebie obchodzi jak ja zbieram energie? To teraz wyobraz sobie, ze mnie ty obchodzisz pewnie tyle samo. Osobiscie nie zagaduje ludzi na sile, ale witam sie z nimi i nie chce gazem po oczach walic starszym, samotnym paniom

Gość gość
Kontkt z obcymi ludźmi dla mnie introwertyka nic nie wnosi, dla ekstrawertyka to nowa energia, dla mnie nie. Czy tak trudno to pojąć ? I dlaczego to ja mam się dostosować do ekstrawertycznej kultury. Może wy ekstrawertycy wreszcie dostosujecie się do nas ?

Gość gość
Moze gdyby nie uczyla cie ignorowac innych to teraz nie mialabys fobii. Bycie namolnym nie jest fair w stosunku do innych, ale przywitanie i zamiana dwoch zdan to norma spoleczna.

Gość gość
Dobra spadać wszyscy z fobią społeczną i nieśmiałością, prawiki i zjeby. Mówimy tu o zdrowych introwertykach. I staramy się wytłumaczyć ekstrawertykom że lubimy spokój i ciszę.

Gość gość
gość dziś "Jesteś idiotą. Moja 2 połówka jest ekstrawertykiem, doskonale mnie rozumie i bardzo pomaga. Idealny partner dla intro to ekstrawertyk - zadzwoni, załatwi..." introwertyk też jak musi to zadzwoni i załatwi, jak ktoś boi się zadzwonić i załatwić czegoś to jest to fobia społeczna kretynie x Nie boje sie idioto, tylko nie lubie. A moja ekstrawertyczna polowka lubi i dlatego sie uzupelniamy. Nie moja wina, ze ty sie z ludzmi nie dogadujesz. To dopiero jest fobia spoleczna i jakies patologie, a nie bycie ekstrawertykiem.

Gość gość
Dziwnie agresywny jestes jak na kogos kto lubi cisze i spokoj

Gość gość
Wytłumaczenie ekstrawertykowi czym jest introwersja jest jak rozmowa ze ślepym o kolorach stąd moje zdenerwowanie. Ekstrawertyku drogi masz mnóstwo znajomych czemu z nimi nie wyjdziesz tylko zagadujesz do obcych ludzi ?

Gość gość
jak zwykle nawet w temacie o introwersji królują ekstrawertycy :O dobra spadam zresztą co ja z małpami które mają problem z wpisaniem introwertyk w google i zrozumieniem jak ci ludzie działają i się zachowują

Gość gość
Temat ktory ma w tytule ekstrawertykow i jest o ekstrawertych nie jest dla ekstrawertykow?

Gość gość
Brak odwagi zeby sie odezwac to juz problem twoj. Nikt w myslach nie czyta.

Gość gość
Introwertyk to nie niedorajda zyciowa tylko osoba która czerpie energię z własnego towarzystwa i potrzebuje spokoju i samotności w ciągu dnia, aby bezstresowo funkcjonować. Ekstrawertycy są dla nas po prostu często męczący, bo często nie potrafią tego uszanować ani zrozumieć.

Gość gość
Ale to tez nie jest normalne. Nie kazda relacja musi byc zazyla

Gość gość
"ale wlazilam w kontakt i na gowno mi sie to zdalo tylko sie za szybko do ludzi przywiazywalam, wlazilam w nierowne emocjonalnie relacjie i dawalam sie wykorzystywac jak mam fobie to przynajmniej sie nie zaangazuje i nie bede cierpiec i spokoj " - dokładnie ja tak samo, starałam się słuchałam i też g****o z tego miałam, jeszcze tylko po d***e można dostać a tak robię co chce i nikt mnie nie krytykuje a kontakt z ludźmi ograniczyłam do minimum

Gość gośćkrqrq
Jak macie paragony walające się po domu to rejestrujcie w tym programie. Za to dostajecie punkty, a punkty wymieniacie na nagrody, za 1200pkt jest np 100zł na konto a ja w pare dni mam już połowę tego. Z tego linku 30pkt na start. http://www.tilido.com/?r=TqTcTGL.X I serio płącą, bo znajoma już dostała więc nic tylko korzystać

Gość gość
no nie większość przestępstw popełniają ekstrawertycy z nudów, częściej piją i ćpają częściej też się zabijają, nawet przy robieniu selfie :O najczęstszą przyczyną śmierci wśród mężczyzn 12-20 lat jest śmierć z powodu własnej głupoty - za szybka jazda samochodem, skok na główkę - introwertycy raczej nie robią takich rzeczy. takie to żenujące z was towarzystwo

Gość gość
tylko nie mylcie introwertyków z fobikami społecznymi. To caałkiem inne dwa gatunki. Fobik, czy skrajnie nieśmiały, ciapowaty, ma cechy introwertyka, ale nie każdy intowertyk ma problemy z nawiązywaniem relacji, nudowaniem związków itd, Po prostu inrowertyk dobrze czuje się we własnym towarzystwie, nie potrzebuje multum znajomych. Ma zazwyczaj pare zaufanych osób i tyle. Introwertycy maja dobre prace, zakładaja rodziny, mają dzieci, chodza na randki, maja znajomych, jeżżą na wakacje itd. Skrajni fobicy tego nie mają, ale niepokojące jest to, ze nie widza tego, ze są fobikami, tylko wszystko zwalają na introwertyzm a to kompletnie coś innego.

Gość gość
Po tym co tu piszecie, to ja nie chcę poznać żadnego introwertyka. Zawistni i złośliwi z was ludzie. Nie dziwne juz, że macie problemy w kontaktach. Ludzie was nie lubią nie z powodu introwertyzmu, ale dlatego, że jesteście niemili, chamscy i wredni.

Gość gość
Kobieta - egoistyczna, sadystyczna, narcystyczna, wyrachowana, fałszywa osobowość, oprawiająca sie w miłość i wszelkie wartości/ośmieszająca seksualność samca, w celu wykorzystywania go. Postrzega Miłość jako związek z tzw. Facetem, czyli instrumentem mającym mieć wiele do zaoferowania.

Gość gość
19.39 pomyliłeś tematy :-)