Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszy mnie jak ktoś wmawia ze dziecko to dar

Polecane posty

Gość gość

A zwłaszcza kabietom ktore chcą dokonać aborcji

Gość gość
Nowe życie zawsze jest darem.

Gość gość
Dla mnie moje dziecko jest darem, szczęściem i wszystkim, co najlepsze, a co Ty sądzisz o swoim, to już nie moja sprawa.

Gość gość
a co w tym śmiesznego, wytłumacz dowc***albo opisz swoje stanowisko

Gość gość
DzieciorY fuu

Gość gość
Dla mnie też moja córka jest darem i w doopie mam twoje zdanie

Gość gość
Czepiasz sie, dar to po prostu cos co sie daruje, dostaje- jedni mowia,ze od Boga, inni, ze od natury. Nie zawsze udaje sie go dostac, choc sie o niego staramy. Dar moze byc tez niechciany, ale darem pozostaje. Calkiem rozsądna przenośnia.

Gość gość
Ale dziecka nikt ci nie daje, dziecko trzeba sobie zrobić.

Gość gość
Ale mi to dar hahaahahha

Gość gość
gość dziś Ale dziecka nikt ci nie daje, dziecko trzeba sobie zrobić. x Jak cię ktoś zgwałci, to ci dziecko daje. Jest zrobione bez twojej zgody, a czasem i wiedzy jak jest piguła w piwie, czy coli.

Gość gość
gość dziś Ale dziecka nikt ci nie daje, dziecko trzeba sobie zrobić. x ne tak do konca. Wielu robi i zrobic nie moze, wielu nie wie, ze robi.

Gość gość
Ale to w dalszym ciągu nie jest komuś darowane. Nikt ci tego dziecka nie przynosi i nie daje. Jak sobie nie zrobisz albo nie adoptujesz to nikt ci go nie da.

Gość gość
Ten dar jak już ma koleżanki i może palić, pić powie ci, że jesteś durna, stara i głupia. Bez pop*****lki,to tylko dziecko, zaperdol, kłopoty, kłopoty, kłopoty i trochę szczęścia, a na 200 procent instynkt rozmnaxania się, niezależny od nas.

Gość gość
Debil.

Gość gość
A potem męczyć się się i rodzic w bólach ten dar :D głupie baby kiedyś ktoś im powiedział ze to dar i teraz rozgaduja ta głupotę a nawet nie wiedza co gadaja

Gość gość
Musiał ktoś Cię skrzywdzić autorko (rodzice?)

Gość gość
Gdyby to była tylko zachcianka rodziców, to dzieci byłoby o wiele mniej. Instynkt każe nam się rozmnażać i gowno mamy do gadania. Te, które modlą się do dziecka, dostają wcześniej czy później od tego dziecka wpiertol i usłyszą, Abyś zdechła. Kro mnie nazwi debilem, niech najpierw poczeka na swoją kolej.

dziś Obecnie w europie jest ich na tyle mało, że za kilka pokoleń europa wymrze, także ten Twój instynkt coś mało wpływa na ludzi :-D W europie po prostu ma się inne priorytety, zabawa, melanż, kariery. Dzieci przestały być modne.

Gość gość
To co według autorki jest darem jeśli nie dziecko. Dla mnie mój synek tez jest darem, to taka przenosnia, oczywiście że n nikt mi go nie przyniósł i nie podarował ale jest darem cudem.

Gość gość
Jestem przewlekłe chora i powiem wam ze każdy dzien jest tak naprawdę darem. Nigdy nie wiadomo co nas spotka z dnia na dzien. Kiedyś tez tu byłam taka mocna w gębie na Kafe i dowalalam ludziom. A teraz cieszę się gdy sama wstanę do toalety. Dlatego autorko przymknij się lepiej bo to ze o czymś nie masz pojęcia nie znaczy ze nie istnieje.

Gość gość
Ale autorka ma problem. Co za roznica, jak nazwiesz, przeciez i tak kazdy wie, skad sie biora dzieci. Nie wiem po co przezywac nazewnictwo, co to wnosi?

Gość gość
Autorko zaczęły się wakacje ? To odpoczywaj , spędzaj czas z rówieśnikami i ciesz się wolnością a jak już skończysz to co masz skończyć popracujesz trochę i dojrzejesz to wróć tu i zakładaj tematy Jak czytam tego typu wypociny to jestem za aborcją .

Gość gość
Autorka dla swojej matki na pewno darem nie jest , tylko wstydem że taki półinteligent jej się trafił .