Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

m臋ska patologio na tym forum

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

s******lajcie w ko艅cu st膮d ! a zw艂aszcza to m臋skie g****o kt贸re tu spamuje bo jaka艣 kobieta mia艂a prawo nie da膰 mu d**y to si臋 wy偶ywa tutaj :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie won st膮d, kafeteria totalnie zesz艂a na psy za spraw膮 m臋skich frustrat贸w pokroju przemek i innych idiot贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do艂膮czam do tego apelu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
GARDZE BABAMI BEX

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 gdyby na tym forum by艂y same kobiety, to totalna padaka by tu by艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to forum to tylko kolejny dow贸d 偶e faceci to g艂upie zwierzeta kt贸re lubi膮 gardzi膰 kobietami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wszyscy faceci gardz膮 kobietami... gardz膮 ci kt贸rzy trafili na materialistki lub puszczalskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋ki m.in temu forum zacz臋艂am przyznawa膰 racj臋 feministkom :O sami widzicie do czego doprowadzacie, a by艂am dot膮d neutralna w tej kwestii, niestety te kobiety maj膮 racj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gardzic ca艂a p艂ci膮 bo si臋 trafi艂o na z艂膮 kobiet臋? Widocznie tak wam by艂o dane je艂opy. W********ac. Popieram. Jak zawsze robicie syf. A byczy bex we藕 si臋 zabij.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceci maj膮 bardzo
kruche ego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety w ramach solidarno艣ci
powinny w og贸le przesta膰 dawa膰 d**y swoim m臋偶om czy ch艂opakom i masowo sie z nimi rozstawa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to forum to dno
i wodorosty :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"dzi臋ki m.in temu forum zacz臋艂am przyznawa膰 racj臋 feministkom pechowiec.gif sami widzicie do czego doprowadzacie, a by艂am dot膮d neutralna w tej kwestii, niestety te kobiety maj膮 racj臋" - ja tak samo a to dlatego, 偶e m臋ski m贸zg z natury jest jaki艣 upo艣ledzony faceci maj膮 s艂aby kontakt z emocjami i st膮d jest tylu popapra艅c贸w pedofili, gwa艂cicieli, morderc贸w, socjopat贸w, facet贸w z autyzmem, skrajnie nie艣mia艂ych prawik贸w, skrajnie nadpobudliwych itd itp trzeba wsp贸艂czu膰 m臋偶czyznom maj膮 upo艣ledzone po艂膮czenia w m贸zgu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to forum trzeba sobie zablokowa膰 bo poch艂ania mn贸stwo czasu a z racji upo艣ledzonych m贸zg贸w m臋偶czyzn na tym forum i tak nie masz szans porozumie膰 si臋 z tutejszym facetem, r贸wnie dobrze mo偶esz gada膰 z ma艂p膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Beka w ch枚j xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kobiety lubi臋, czesto da sie tu z Wami kulturalnie porozmawiac. A co dziwne, faceci wpieprzaja mi sie do tematu i po mnie jad膮 za nic, w ponad polowie odzywek do mnie. Masz troche racji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wszyscy :-) jednak wi臋kszo艣膰 m臋偶czyzn przebywaj膮cych tutaj maj膮 r贸偶ne zaburzenia i wymagaj膮 terapii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
heh faceci tu nawet jad膮 po innych facetach bo my艣l膮 偶e to kobieta :O jestem za wprowadzeniem sta艂ych nick贸w i rejestracji tak jak na innych forach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I kobiety w wi臋kszo艣ci to ameby upo艣ledzone :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.29 nie wiem dlaczego wzi膮艂e艣 to do siebie :-) czy偶by z tych zaburzonych? Nie b臋d臋 ci臋 "karmi膰" :-) mi艂ego wieczoru 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rejestracja i banowanie tak jak jest wsz臋dzie zmieni艂oby to, bo to co si臋 tu odstawia jest ju偶 w tym momencie patologi膮, to forum jest zdominowane przez nastolat贸w, przegryw贸w 偶yciowych i niedorozwini臋tych m臋偶czyzn a jedyne tematy tu poruszane to seks, jakie kobiety lubicie, z iloma si臋 ****a艂y艣cie, czy jestem 艂adny, czy ona jest 艂adna, nasika艂em do wanny co zrobi膰, czy ona mnie zechce itd. to wyl臋garnia patologii jest a kiedy艣 z 10 lat temu by艂o tu inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
- co艣 w tym jest, zreszt膮 po ruchu #metoo kobiety zaczynaj膮 zdawa膰 sobie spraw臋 偶e faceci to nieprzydatne g艂upie g****o kt贸re patrzy na kobiety jak na lalki do ********** #killallmen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do艂膮czam do #killallmen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
g艂upie byd艂o zrobi艂o z tego forum chlew, faceci wszystko zniszcz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszyscy won! Wynocha! Wypad! Poszli st膮d!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paszol won!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faceci to dysfunkcyjne zjeby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 heh faceci tu nawet jad膮 po innych facetach bo my艣l膮 偶e to kobieta pechowiec.gif jestem za wprowadzeniem sta艂ych nick贸w i rejestracji tak jak na innych forach x A ja jestem za przywr贸ceniem bie偶膮cej moderacji wpis贸w i przyznawaniem ostrze偶e艅 i banowaniem za ra偶膮co nieprawid艂owe pos艂ugiwanie si臋 j臋zykiem polskim oraz brak kultury dyskusji. Tak by艂o na wi臋kszo艣ci for jeszcze kilka lat temu i by艂o to dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Precz z preczem! Wynocha!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedaj膮ce sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekuj膮 odpowiedniego standardu 偶ycia - kreatywny sponsor kt贸ry wci膮gnie w wir 偶ycia, doktor z ponadprzecietn膮 znajomosci膮 drugiego j臋zyka. Tworzone zwi膮zki z m臋偶czyznami okreslaj膮 powszechnie mianem mi艂o艣ci, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzy艣ci niewzbudzaj膮 sensacji, s膮 przyk艂adnymi s膮siadkami.

Udost臋pnij ten post