Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męska patologio na tym forum

Polecane posty

Gość gość

s******lajcie w końcu stąd ! a zwłaszcza to męskie g****o które tu spamuje bo jakaś kobieta miała prawo nie dać mu d**y to się wyżywa tutaj :O

Gość gość
dokładnie won stąd, kafeteria totalnie zeszła na psy za sprawą męskich frustratów pokroju przemek i innych idiotów

Gość gość
dołączam do tego apelu

Gość gość
GARDZE BABAMI BEX

Gość gość
Przecież gdyby na tym forum były same kobiety, to totalna padaka by tu była.

Gość gość
to forum to tylko kolejny dowód że faceci to głupie zwierzeta które lubią gardzić kobietami

Gość gość
Nie wszyscy faceci gardzą kobietami... gardzą ci którzy trafili na materialistki lub puszczalskie

Gość gość
dzięki m.in temu forum zaczęłam przyznawać rację feministkom :O sami widzicie do czego doprowadzacie, a byłam dotąd neutralna w tej kwestii, niestety te kobiety mają rację

Gość gość
Gardzic cała płcią bo się trafiło na złą kobietę? Widocznie tak wam było dane jełopy. W********ac. Popieram. Jak zawsze robicie syf. A byczy bex weź się zabij.

Gość faceci mają bardzo
kruche ego

Gość kobiety w ramach solidarności
powinny w ogóle przestać dawać d**y swoim mężom czy chłopakom i masowo sie z nimi rozstawać

Gość to forum to dno
i wodorosty :O

Gość gość
"dzięki m.in temu forum zaczęłam przyznawać rację feministkom pechowiec.gif sami widzicie do czego doprowadzacie, a byłam dotąd neutralna w tej kwestii, niestety te kobiety mają rację" - ja tak samo a to dlatego, że męski mózg z natury jest jakiś upośledzony faceci mają słaby kontakt z emocjami i stąd jest tylu popaprańców pedofili, gwałcicieli, morderców, socjopatów, facetów z autyzmem, skrajnie nieśmiałych prawików, skrajnie nadpobudliwych itd itp trzeba współczuć mężczyznom mają upośledzone połączenia w mózgu :O

Gość gość
to forum trzeba sobie zablokować bo pochłania mnóstwo czasu a z racji upośledzonych mózgów mężczyzn na tym forum i tak nie masz szans porozumieć się z tutejszym facetem, równie dobrze możesz gadać z małpą

Gość gość
Beka w chöj xD

Gość gość
Ja kobiety lubię, czesto da sie tu z Wami kulturalnie porozmawiac. A co dziwne, faceci wpieprzaja mi sie do tematu i po mnie jadą za nic, w ponad polowie odzywek do mnie. Masz troche racji.

Gość gość
Nie wszyscy :-) jednak większość mężczyzn przebywających tutaj mają różne zaburzenia i wymagają terapii.

Gość gość
heh faceci tu nawet jadą po innych facetach bo myślą że to kobieta :O jestem za wprowadzeniem stałych nicków i rejestracji tak jak na innych forach

Gość gość
I kobiety w większości to ameby upośledzone :)

Gość gość
18.29 nie wiem dlaczego wziąłeś to do siebie :-) czyżby z tych zaburzonych? Nie będę cię "karmić" :-) miłego wieczoru życzę.

Gość gość
rejestracja i banowanie tak jak jest wszędzie zmieniłoby to, bo to co się tu odstawia jest już w tym momencie patologią, to forum jest zdominowane przez nastolatów, przegrywów życiowych i niedorozwiniętych mężczyzn a jedyne tematy tu poruszane to seks, jakie kobiety lubicie, z iloma się ****ałyście, czy jestem ładny, czy ona jest ładna, nasikałem do wanny co zrobić, czy ona mnie zechce itd. to wylęgarnia patologii jest a kiedyś z 10 lat temu było tu inaczej

Gość gość
- coś w tym jest, zresztą po ruchu #metoo kobiety zaczynają zdawać sobie sprawę że faceci to nieprzydatne głupie g****o które patrzy na kobiety jak na lalki do ********** #killallmen

Gość gość
dołączam do #killallmen

Gość gość
głupie bydło zrobiło z tego forum chlew, faceci wszystko zniszczą

Gość gość
Wszyscy won! Wynocha! Wypad! Poszli stąd!

Gość gość
Paszol won!

Gość gość
faceci to dysfunkcyjne zjeby

Gość gość
gość dziś heh faceci tu nawet jadą po innych facetach bo myślą że to kobieta pechowiec.gif jestem za wprowadzeniem stałych nicków i rejestracji tak jak na innych forach x A ja jestem za przywróceniem bieżącej moderacji wpisów i przyznawaniem ostrzeżeń i banowaniem za rażąco nieprawidłowe posługiwanie się językiem polskim oraz brak kultury dyskusji. Tak było na większości for jeszcze kilka lat temu i było to dobre.

Gość gość
Precz z preczem! Wynocha!

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.