Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety po 50 lubią jeszcze seks?

Polecane posty

Gość gość

To pytanie powinno znaleźć się w dziale erotycznym kafe, ale tam często forum. blokuje ten spamer świr. Zadałem to pytanie gdyż moja żona niedługo kończy 50tkę.

Gość gość
ale masz staruchę w domu :o na dodatek nie wiesz czy lubi sex :D :D

Gość gość
Chciałeś napisać chyba że mamusia kończy 50 lat chłopczyku :D

Gość gość
spytaj mamusi to ci sama odpowie

Gość gość
A nie 60? Za 3 lata? Ale z tego co pisze w necie i ty wspominasz to jest nimfomanka, czyli lubi.

Gość sexomatyk
Można to obliczyć. Serio! l = w*h/m Jeżeli l wyjdzie > 3, to tak. Jeśli mniejsze, to nie. Równe oznacza, że zależy. Cieszę się, że pomogłem.

Gość gość
zapytaj Młynarskiej Torbickiej i wiele innych pan z tv ktore sa w tym wieku myslę ze wiecej lubia bo juz nie musza sie ciazy bac!

Gość gość
moga lubic, ale dostep to maja raczej ciezki, jesli wogole mozliwy:D

Gość gość50o
Ja kończę w tym roku 50 lat i mogę przebierać. Nie każda kobieta w tym wieku wygląda jak babcia :-)

tak, niektóre tak ale niektórym w okresie menopauzy tak spada libido, że praktycznie wcale nie mają ochoty

Gość gość
do pani powyzej - to korzystaj jak masz checi i mozliwosc, nikt nie zabroni. z czystej ciekawosci - duzo czy malo innych pan w takim wieku na tyle dobrze sie trzyma?

Gość gość
Z mezem to juz nudy ale z nowym mezczyzna to ogien

Gość gość50o
Spotykam się z młodszymi, mężczyźni w moim wieku są dla mnie mało atrakcyjni .Był tylko jeden rówieśnik w sumie (2 lata mlodszy ) ,ale niezwykle atrakcyjny i zadbany . Mam to " szczęście " , że mną również interesują się młodsi, często naprawdę dużo młodsi. Ja preferuję różnicę ok 10 lat .

Gość gość50o
Co do atrakcyjności moich rówieśniczek, z tym wygląda bardzo różnie. Ja mogę powiedzieć nieskromnie , że się wyróżniam .

Gość gość
lubię, i to bardzo, a mam 58 lat. brak miesiączki pozwala nam z mężem na nowe doznania, a ja czuję się spełniona pod tym względem kobietą. autorze tematu, przed wami kawał fajnego życia intymnego. zadbaj o to. pozdrawiam

Gość gość
A ja nie lubie. 50 lat

Gość gość
21.24 Dałaś mi nadzieję. Nadmieniam, że my z żoną uprawiamy wciąż seks. Co prawda rzadziej niż za młodu, ale za to robimy takie rzeczy, o których nam się nie śniło za młodu, że będziemy coś takiego robić. Obawiam się, że to się skończy już niedługo gdy żona będzie po 50tce. Mam nadzieję że moja żona pod tym względem będzie taka jak Ty. Pozdrawiam Ciebie serdecznie z Pomorza.