Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być?

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu zrobiłam to z facetem bez zabezpieczenia, trwało to chwilę nawet nie wchodził do końca(bez żadnego wtrysku, mówił że nawet ostatni czas nie masturbował się,i nawet nie zdążył się podniecić ale wiadomo..martwi mnie ten preejakulat . Tydzień po tym dostałam okresu tak jak miałam dostać właśnie w tym dniu bo patrzę na kalendarzyk i dopiero później zauważyłam że to było 3 dni po owulacji o był ostatni dzień płodny. Nie mam żadnych objawów ciąży tylko cały czas zadręczam się myślami czy mogłabym zajść i chyba wszystkiego się odczytałam w tym internecie i nie wiem sama. Wiem że tego się tu nie dowiem czy jestem czy nie ale chętnie dowiedziałabym się waszych sytuacji może podobnych ߘɊJakaś Porada? Pozdrawiam ߘɀia?i

Gość gość
Porada - zacznij pić. W końcu chyba lepiej trafić na leczenie alkoholizmu, niż urojeń, tak ten sam psychiatryk cię czeka.

Gość gość
miałaś okres więc w czym problem?? Zrób test to się uspokoisz w końcu.

Gość ginekolożyna
Jak nie wiesz czy jesteś w ciąży, to najlepiej rzucić kostką. Jeśli wypadnie 1 lub 3, to nie jesteś. 2, 4, 5 - ciąża; 6 - bliźniaki!

Gość gość
szansa jest zawsze, ale raczej nie za duża. dla pewności zrób test. a na przyszłość stosuj antykoncepcję. można zgodnie z naturą - np. cyclotest.

Gość gość
Jak czytam wasze głupie odpowiedzi to nie wiem czy sie smiac z waszej glupoty czy plakac nad nia... Autorko, seks bez zabezpieczen zawsze moze zakonczyc sie ciążą, u niektorych mezczyzn w preejakulacie znajduja sie plemniki zdolne do zaplodnienia. To ze okres mialas ciazy nie wyklucza bo niektore kobiety krwawia nawet do 3 czy 4 miesiaca ciazy. Zrob test z krwi na beta HCG, idz do lekarza po tabletki np vines bo maja malo hormonow i badz bardziej odpowiedzialna jesli nie chcesz wpadki