Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja dziś piję czerwone wino z radości

Polecane posty

Gość gość

że test ciążowy wyszedł negatywny :) Odstawiłam tabletki że względu na zdrowie, stosujemy tylko prezerwatywy, okres mi się rozregulował i spóźnial się parę dni, już miałam schizę, kupiłam test i jest jedną kreska i właśnie mi się zaczął okres, pije z radości :D Mamy już córkę w wieku szkolnym, poukładane życie zawodowe, dom w planach i za nic nie chcemy drugiego dziecka - wiadomo, jakby się trafiło to wychowamy ale lepiej nie :) Odetchnęłam z ulgą :)

Gość gość
:) To jest ulga co ? jakby kamień spadł z serca . Tez tak mam :)

Gość gość
To gratuluję i życzę udanego wieczoru.

Gość gość
Dziękuję, Wasze zdrowie; ) Swoją drogą, spodziewałam się hejt i a tu takie sympatyczne odpowiedzi :)

Gość gość
No i super. Ależ miałaś stresy.

Gość gość
A ja się napiję niebawem bo za chwilę rodzę :p

Gość gość
Niech mąż zrobi wazektomię. nie będziecie mieli takich stresów.

Gość gość
Super.Ciesze sie z Toba.

Gość gość
20.04 mąż ma zamiar poddać się wasektomii tylko musi ogarnąć pewne sprawy zdrowotne, bo to przecież zabieg w nurkowie. Będzie mógł za jakieś pół roku, do tej pory celibat albo gumki ;)

Gość gość
Miało być w narkozie a nie w nurkowie oczywiście. ..głupi słownik

Gość gość
znam ten bol autorko i ta radosc , mi tez sie okres spoznil dwa dni ale ja mam jak w zegarku okres i te dwa dni byly stresujace , mamy dwoje juz nastolatkow i teraz zyjemy na nowo , bez kaszek kupek , gonitwy do zlobka , ech zycie na nowo zaczyna sie po 40 i ciaze bym usunela ( nie mieszkam w Polsce wiec legalnie i bez problemow )

Gość gość
Wazektomia w narkozie? Mój mąż miał tylko zieczulenie miejscowe. To jest prosty zabieg. Jak u dentysty :-D

Gość gość
gość wczoraj Po co Wam dzieci skoro one zbierają Wam życie? Nie rozumiem tego. Ludzie robią sobie dzieci, a potem tylko czekają aż one wyrosną z pieluch, pójdą do żłobka, przedszkola, szkoły, staną się samodzielne, wyjdą z domu. Instynkt jest aż tak silny? Macie jakieś poczucie obowiązku, że trzeba mieć, bo wszycy mają? Martwicie się, że na starość Wam "nikt szklanki wody nie poda'?

Gość gość
autorko, powinnaś iść na sterylizacje, miałabyś spokój do końca życia i zero stresu. Po co ci drugie dziecko? To zatrzymasz w domu ,nawet jak skończy szkołę i ci wystarczy