Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie mialam adoratorow

Polecane posty

Gość gość

bo nie jestem interesujaca

Gość gość
chuy z tym pl i tak nie ma don johnsonow look like

Gość gość
19:33 look like what??U should back to the language courses if u wana do a show on the kafe

Gość gość
w polszy der ar noł don dzonson lookalike men

Gość gość
19:48 no wlasnie, i cos w stylu JE JE JE JE JE JU OŁTAJT MAJT (w tym miejscu glupi kretynski smiech) hehehe (i od nowa) YE YE YE MAJT

Gość gość
mighty don

Gość gość
Adoratorzy pojawiaja sie gdy: masz nuezly tylek, fajne wloski, obcisle spodnie tudziez bluzke i ksztaltne szczuple cialo. Do tego mily glos, usmiech i juz masz ich codziennie. Ja, jako mezczyzna nie mam zadnych adoratorek. Pewnie musualbym: miec zarost, pompowac miesnie na silowni, miec ciagle cos do gadania, bajer, i szukac wciaz kontaktu, a nie jestem taki, jestem zamkniety w sobie. Czyli jaknmowisz, za nudny. Takich sie nie kocha, finito.

Gość gość
A jaki to niezly tylek, fajne wloski? Nie da sie byc tyczka z ksztaltami,chyba ze sztucznie. Z drugiej strony wy deklarujecie ze wolicie naturalnosc.

Gość gość
Mam na mysli dbanie o siebie, ladnie kobieco sie ubieraj i fryzura. To jest naturalne, nie jakies malowanie, troszke moze byc.

Gość gość
Opisujac to wyzej to tylko to, co widze po kolezance, kreci kazdego i widze jak do niej podchodza z gadka i mlodsi i stare dziady.

Gość gość
A Tobie podoba sie ona? Moze po prostu ja lubia ale z podobaniem sie,to nie ma nic wspolnego.

Gość gość
Tak bardzo, nie ma idealnej twarzy, ale tak sie ubiera, ze przyciaga wzrok. Nie ma zadnych duzych piersi. Glownie jednak ma taka mila osobowosc, ze rozklei kazdego, sam nie wiem dlczego. Ja lubie, jak cos do mnie powie. Unikam jej bliskosci jednak, bo zajeta.

Gość gość
pokaz mi taki przykladowy pociagajacy ubior. a co masz na mysli mowiac ze ma fajna osobowosc?

Gość gość
Pomoze klientom, tlumaczy jak umie, nie zniecheca sie czyims ponurym nastrojem, potrafi rozweselic np mnie, milczka, nie ma ponurej miny. Pogada z kazdym. Ale ja sie jej nie dziwie. Ma chlopaka jest szczesliwa i to udziela sie wszystkim wkolo. Ci do tego, co w jej ubiorze zwraca uwage, chyba nie tylko moja, to obcisle dzinsy lub podobne spodnie i jej zgrabny tylek, fajny przeswicik, chic staram sie za bardzo nie gapic, ale jestem mezczyzna, trudno nie zerknac. Kolorystycznie, zawsze jest cos jasnego do czerni, tak, ze ogolnie jest nie smutno. Nie buro i szaro. Mi sie podobaja tez jej wlosy. Proste. Wydaje mi sie, ze byla adorowana od dziecinstwa, widac, ze lubi byc w centrum uwagi i szybko sie zaprzyjaznia, a ja nawet nie wiem jak co niektorzy maja na imie. Mize troche jest taka niunia, juz po 30 a zachowanie 23-latki.

Gość gość
Tez chcialbym wiedziec, jak sprawic, zeby kobiety sie za mna ogladaly, chcialy pogadac. Jak Ci cos przyjdzie do glowy napisz.

Gość gość
portki obsikaj to będą się oglądały

Gość gość
nie usmiecham sie, jestem zamknieta w sobie, czyli nudna i nikt mnie nie kocha, obcisle portki nosze, fryzurke mam, kobieco sie ubieram i nie mam adoratorow, obobowosc moja facetom nie odpowiada

Gość gość
Ten wątek chyba o mnie? Seksowna, miła, inteligentna, empatyczna, wrażliwa, dobrze ubrana, skromna i towarzyska.:)I zawsze pełno zainteresowanych mężczyzn wokoło mnie:)

Gość gość
C.D. Uśmiechnięta czy wkurzona, zawsze interesujaca, to chyba osobowość ma rozsiewa czar:)

Gość gość
Hmm, to chyba rzeczywiscie, towarzyska osobowosc przyciaga. Ale mimo wszystko, chyba ja zwrocilbym uwage na cicha skromna kobiete, tak na dluzej. Taka co moze miec mnostwo kolegow, chyba jednak nie dla mnie. I tu mam uwage do kobiet. Powinnyscie zrozumiec, ze facet, za ktorym nie lataja inne bedzie tylko Wami sie interesowal. Jakbys mi sie spodobala z wygladu, nie ma znaczenia, czy bylabys towarzyska. Wystarczy usmiech w moja strone jesli bym Ci odpowiadal. Nie kazdy lubi takie rozchwytywane, poza tym one zawsze kogos mialy.

Gość gość
Niemożliwe na pewno na pieska super widok, ogół sobie bobra :)

Gość gość
A kogo obchodzi co się tobie podoba? Zakompleksiony facet chce taka, której nikt inny nie zechce, pewny siebie mężczyzna jest z taką, którą kocha i którą podziwia.

Gość gość
Hahaha nie, gdyby tak bylo, nie mowilbym, ze wszystkie zajete. Cos Ci sie wydaje. Albo lubicie byc jedna z wielu.

Gość gośćŁadnaLady
To Przykre :(

Gość gość
Niech ogoli pusie i pokaże komuś

Gość nieszczęśliwa sąsiadka
Zawsze miałam pełno adoratorów a czekałam 10 czy 15 lat na rozmowę z takim jednym ... a dziś jestem sama

Gość gość
Aa, to stad wniosek, ze adoratorzy leca na wyglad, tylek. To nie znaczy, ze wsrod nich jest ten jedyny.