Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów wolicie syna czy dziurawca

Polecane posty

Gość gość

Panowie tak szczerze to wolicie miec syna czy córkę? Żony nie widzą.

Gość gość
Syna. Żonie mowię, że to bez różnicy. Mam dwóch synów.

Gość gość
Córke, bo jest pewność, że wnuki będą od niej. A u syna nigdy nie wiadomo.

Gość gość
Wolę żeby syn latał i zapladnial hehe niż mi ma się córka puszczać. No i syn do domu z brzuchem nie przylezie.

Gość gość
19:38 Pytanie było do panów a to jest babska logika. Baby to wiadomo, ja chcę znać zdanie facetów.

Gość gośćtata40
Mam corke i bardzo ją kocham choc nie widzialem juz jej prawie rok:(

Gość gość
Jedni to inni tamto... Nie ma tu żadnych reguł. Ja na przykład chciałem córkę. Taką prawdziwą zwariowaną jędzę i miałem ją jako drugą :)

Gość gość
Córka to praktycznie 100% pewność że przekaże geny dalej. Syn natomiast ma spore prawdopodobieństwo że zostanie przegrywem i nigdy genów nie przekaże

Gość gość
Ja mam chyba sporo cech charakteru kobiecych i chyba bym z syna mezczyzny nie zrobil wiec moze corka. Ale i tak juz za pozno.

Gość gość
Syna. Dzisiejszy świat jest nie dla kobiet, nie mógłbym patrzeć, jak moja córka tu cierpi i musi się użerać z młodym podłym zezwierzęconym pokoleniem facetów-ciamajdów. Gdyby któryś zrobił jej krzywdę, zabiłbym. Także lepiej dla wszystkich, że mam syna, i więcej dzieci nie chcę.

Gość gość
Syna. Z bab nie ma wiekszego pożytku.

Gość gość
Syna

Gość gość
Córkę

Gość gość
Córkę.

Gość gość
mądrą córkę

Gość gość
Biorac pod uwage jak teraz gnebi sie facetow to wolalbym corke. Baby sobie zawsze w zyciu poradza, zakreca, ustawia. Faceci maja pod gorke. Preferowanie plci dziecka ze wzgledu na jego zycie seksualne ('puszczanie' sie corki czy zapladnianie przez syna) swiadczy o powaznych zaburzeniach psychicznych i powinniscie sie leczyc.

Gość gość
Syna, bo to duma na całe życie.

Gość gość
zdecydowanie syna, córka to kolejny pasożyt do wyżywienia

Gość gość
Syn może zostać inżynierem albo nawet prawnikiem i pomoże starym rodzicą na starość. Córka wyjdzie za mąż i urodzi dzieci i noe pomoże starym rodzicom bo bedzie zależna od męża.

Gość gość
Mam syna i corkę. Syn jest przebojowy, silny, wszyscy go lubią, panienki za nim szaleją. Chodzi do technikum. Córka to takie ciche lelum polelum, nawet nie wiem o czym mamy rozmawiać. Z synem zawsze jest co robić.

Gość gość
Syna, bo z córką nawet nie wiedziałbym jak spędzać czas. A lalkami się bawić nie będę.

Gość gość
Syn może zostać inżynierem albo nawet prawnikiem i pomoże starym rodzicą na starość. Córka wyjdzie za mąż i urodzi dzieci i noe pomoże starym rodzicom bo bedzie zależna od męża. xxxxx dzieci ludzi, którzy piszą rodzicą nie zostają inżynierami i prawnikami tylko najemną biedotą pracującą fizycznie

Gość gość
Syn to rolki, wędki, gra w piłkę, kajaki, rowery, oglądanie meczu, biwaki w lesie. Z córką bym się nudził bo nie interesują mnie kucyki pony, lalki i kiecki.

Gość gość
Mam syna i corkę. Syn jest przebojowy, silny, wszyscy go lubią, panienki za nim szaleją. Chodzi do technikum. Córka to takie ciche lelum polelum, nawet nie wiem o czym mamy rozmawiać. Z synem zawsze jest co robić. xxxx no to ujowo, bo ewidentnie widać ,że jesteś ojcem do d.... nigdy nie nawiązałeś więzi z córka, nie znasz jej i gdzieś odpusciłes udział w jej wychowaniu. Bo to że jest lelum polelum to przecież tez twoja wina, trzeba było lepiej wychowac

Gość gość
Syna. Każdy facet babie powie, że mu to wszystko jedno ale prawda jest taka, że syn to duma ojca a córka to wydatki bez pokrycia. Koledzy by mnie wysmiali jakbym nie miał syna.

Gość gość
Syn to rolki, wędki, gra w piłkę, kajaki, rowery, oglądanie meczu, biwaki w lesie. Z córką bym się nudził bo nie interesują mnie kucyki pony, lalki i kiecki. xxx no tak debilu, bo nie ma dziewczynek , które lubia rolki i rower, itp. A teraz puknij sie w łeb

Gość gość
syn bo kobieta to tylko inkubator dzieciorobny, a jak nie trafi sie jej kawaler na lśniącym koniu to i tak popuści szpary z byle kim, bo jej sie instynkt macierzyński aktywuje

Gość gość
Każdy facet babie powie, że mu to wszystko jedno ale prawda jest taka, że syn to duma ojca a córka to wydatki bez pokrycia. Koledzy by mnie wysmiali jakbym nie miał syna. xxxxx jaka duma? jesteś durny i do tego dziecinny skoro boisz sie tak opinii kolegów, więc nie splodzisz i nie wychowasz fajnego syna.Nie masz podstaw do tego. A wyprodukowanie kolejnego nieudacznika to zadna duma

Gość gość
yn bo kobieta to tylko inkubator dzieciorobny, a jak nie trafi sie jej kawaler na lśniącym koniu to i tak popuści szpary z byle kim, bo jej sie instynkt macierzyński aktywuje xxxx wiesz na przykładzie mamusi?Ale tak zaraz pisać byle kto o własnym ojcu... wstydź się

Gość gość
19:38 z którego ciemnogrodu pani Pisze?