Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popielnicaaa

Ex palaczki, piszcie jak wam sie udało?

Polecane posty

Gość Popielnicaaa

Mam taki problem, że nie palę dużo jednak nie wyobrażam sobie dnia bez papierosa chociaż jednego. Ale zazwyczaj spalam 3,4 faje dziennie zawsze wieczorem. W dzień nie myślę wcale o paleniu,ale jak przyjdzie wieczór to zaczynam kopcic. Jak gdzies jade nie biorę papierosów wcale, czasem mi się skończą i tez nie robię sobie z tego kłopotu. Każdy dziwi się jak ja mogę tak palić, albo po co to palić skoro mogłabym rzucić skoro nie mam aż tak dużego nałogu. Wg mnie nałóg jest,.bo to trwa juz ok 10 lat. Jedynie w ciąży i w czasie karmienia rzucilam. W ciazy pod koniec 12tc, a karmiłam tylko miesiąc wiec z paleniem rozstalam sie tylko na nie caly rok. To bylo 3lata temu. Potem znowu mialam próbę rzucenia w zimie 2017r nie palilam 3mce. Potem zaczelam i trwa to do dzis. Chcialabym żeby papierosy były mi całkiem obojętne. Jednak w czasie odywku nikotynowego zawsze myślałam z utęsknieniem o papierosie i mialam ochotę zapalić. Palę juz tak długo i czasami myślę, ze chyba nigdy nie rzucę jestem tak do nich przywiazana. Niby jestem za zdrowym odzywianiem, jem zdrowo. Na sniadanie codziennie owsianka na wodzie,jak kawa to bez mleka i cukru, herbata tylko zielona, pieczywo pełnoziarniste. O wyglad rowniez dbam, używam dobrych kosmetyków. Ale po co to wszystko jak ciągle ciągnie się za mną ten wstrętny nałóg, który wszystko niszczy. Rozsadek od dawna mi podpowiada żeby rzucić, bo w paleniu nie ma nic wartościowego,ale ciągle tkwię w tym nałogu. Są tu kobiety, które rzuciły z powodzeniem?

Gość gość
chcesz zabijac wlasne dziecko biernym paleniem? jesli dla ciebie to nie jest wystarczajacy powod by rzucic to sie zapalisz na smierc :)