Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu na imprezie poznałam świetnego chłopaka, sam do mnie podszedł pogadać potańczyć, pośmiać się i tak dalej. Trochę alkoholu, taniec, bardzo przyjemnie spędziliśmy ten wieczór. Skoro był sam na imprezie i zainteresował się mną, byłam pewna, że nikogo nie ma. Wymieniliśmy się swoimi numerami. Po powrocie z imprezy jeszcze chwilę popisaliśmy i poszliśmy spać. Nazajutrz już nie napisał, więc zapytałam czy wszystko okej, on natomiast, że ma kogoś, że źle zrobił, to okej, odpuściłam. Nie minął nawet cały dzień, on próbował utrzymywać ze mną kontakt jak gdyby nigdy nic, a potem znów go urywał, tłumacząc się, że się pogubił. W weekendy zapraszał mnie na imprezy. Wychodzilismy na spacery, jednocześnie zwierzał mi się ze swoich problemów z dziewczyną, a z drugiej strony mówił, że porządnie zwróciłam mu w głowie. Nie ukrywam, że mocno nakręciłam się na niego, lecz on kocha inną, choć opowiada, że ten związek nie ma sensu, poprzez odległość między nimi.. Z jego opowieści wiem, że jej średnio zależy, bo gdy teraz ma wakacje, jej po prostu nie chce się przyjechać nawet do swojego rodzinnego domu, przed każdym spotkaniem znajdzie wymówkę, żeby tylko tego uniknąć, znajduje pretekst, żeby ciągle się kłócić, ma wrażenie, że to tylko mu zależy na niej, a ona tego nie odwzajemnia. Nawet opowiedział jej o tej sytuacji ze mną nawet w ten temat się nie zagłębiała.. To chyba taka słaba relacja jest między nimi, a mimo to on szaleje za nią.. Świetnie nam się dogaduje, śmiejemy się możemy powiedzieć sobie o wszystkim, zależy mi na nim, nie ukrywam tego.. Nie wiem czy on gra na moich uczuciach, bo nie kryje się z tym, że podobam mu się, flirtuje ze mną.. Nie wiem co o tym myśleć, czy odpuścić sobie go, czy czekać na odpowiedni moment.. Doradzam mu z tą dziewczyną, a w głębi duszy chciałabym, żeby podjął tę właściwą decyzję, nie zwodził mnie..

Gość gość
dodaj ze masz 12 lat i burze hormonów

Gość gość
alez podjal wlasciwa decyzje. traktuje cie i uwaza za przyjaciolke. to cos zlego?

Gość gość
Po co zakladasz kolejny ten sam temat? Juz Ci wczoraj napisalam ze jesteś głupia Ze w ogóle kontynuujesz ta znajomość,a facet leci na dwa fronty, jetes tylko opcja dla niego. Jakbys miała honor to byś kopnela go w d...e, skoro jest zajęty! Zresztą nawet jak zostawi swoja dziewczyne dla ciebie to kiedys i ciebie zostawi dla innej która tak samo będzie bajerowal. Taki typ..

Gość gość
po ci taki d**ek www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM