Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gapiła się na mnie 5 miesięcy tylko po to

Polecane posty

Gość gość
Ja też.

Gość gość
Lepiej daj sobie spokoj jak samiec alfa czy chocby normalny szanujacy sie czlowiek. Po odmowie drazyc dalej temat to juz trzeba byc desperatem. Oczywiscie ze chciala sie dowartosciowac. A jak to wystrojona karyna a nawet miastowa to masz jak w banku ze szuka atencji u naiwnych knurow ktorzy beda za nia latac jak na cieczke. Popatrz z jej perspektywy. Sama tak robilam. Widze ze sie meczysz z tym bo drazysz temat i podnosisz a ona nawet nie dala Ci zamoczyc. Czyli ma Cie gdzies. Jakby chciala to by dala ale tutaj ewidentnie nie chce. Wy myslicie jedna glowka ;) stad te rozwazania

Gość gość
Normalny mężczyzna nie potrzebuje cyberku, bo ma fajną kobietę za żonę, śmieć owszem, bo albo ma kaszalota/babochłopa, że nawet sukowatosc/spełnianie wszystkich jego pragnien) jej mu nie wystarcza.

Gość gośćZuzkaMala
Mysle ze ona chce cos wiecej.jestem kobietą i cos o tym wiem. Prawdopodobnie chcialaby z tobą uprawiać seks ana)lny ale sie krępuje zapytac. Powoedz jej wprost ze jestes gotowy na zblizenie w odb)yt i tyle. Bedziesz zdziwiony jak my na to lecimy

Gość gość
Drąże bo chce to zrozumieć, to nie było typowe gapienie żeby kogoś uwieść. Raczej wyglądało na naturalne, szczere i bardziej niekontrolowane niż zamierzone. To nie jest żadna karyna, tylko porządna osoba a jej sympatie czułem od początku, z tym że nie chciała po sobie dać poznać.

Gość gość
Niektórzy tak maja ze gapia sie długo na innych. Ja tak mam. Ale nie uwodzę wzrokiem ani nic.

Gość gość
To po co teraz to robi, skoro już wie, że sobie coś na ten temat pomyślałem?

Gość gość
Czasem mam wrazenie ze obcy sa wsrod nas... kilkanrazy zdazylo mi sie ze kobiete gdzies z tlumu wbila we mnie wzrok... tak jakby wyczytala moje wszystkie grzechy na twarzy a mam ich wiele ojj wiele... bardzo dziwne bo ani szczegolniej jakiej urody nie jestem,odnosze wrazenie jakby to jakies cholerne ufo bylo i skanuje mnie przez spojzenie :(

Gość gość
Przeskanowanie to za mało, daje twój obraz tylko, ważne jest podejście do ciebie po skanie. Facet jest kupa gnoju z jednym wątłym kwiatkiem na szczycie, skupienie się na kwiatku daje 9braz patrzącego a.nie zmienia proporcji kupy gnoju, ktoś może być łąką pełna kwiatów z kupka gnoju i skupienie się na klej kupie nie zmienia faktu, że jest piękna łąka. Skan to za mało, trzeba realnie go ocenić

Gość gość
kupa gnoju biadolisz? pozdrow swojego ojca tepa dzido. ktos kto powstal z kupy gnoju nie moze byc niczym wiecej jak kolejna warstwa gnoju na tej samej jego kupie:D

Gość gość
16.17 nie masz racji, gnoj jest idealnym nawozem dla pięknych kwiatów, nie tłumacz swego lenistwa, zachlannosci i niedbalstwa trudnym dzieciństwem, debilu. Jesteś tym kim chciałeś być: bogatym, mającym władze, uzależnionym od dziwek wszystkorobiacych, nie mylić z prostytutkami, doopkiem.

Gość gość
jak tak zazdroscisz to rusz leniwy odwlok i do roboty, cielaku lesny, osty moga pieknie kwitnac, ale nadal pozostaniesz chwastem, w gnoju zakorzenionym i gnoj wszedzie roznoszacym po przesadzeniu, jedynie w tym swoim gnoju potrafiacym sie rozwijac i w niego zamieniac prace innych, tepy chwascie.