Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veritas aequitas

Ile facet jest w stanie wytrzymać?

Polecane posty

Jestem rozwodnikiem,poznałem kobietę 10 lat młodszą . W naszym związku 9 letnim dorobiliśmy się 2 dzieci i 1 mam z pierwszego,czyli 3 kochanych do wychowania . Od 2 lat moje pożycie dzienne jak i nocne jest koszmarem. W ciągu dnia nie wiem co,jak, itp. bym robił jest okropnie o nocy nie wspomnę dostaje raz na miesiąc zadowolenie w postaci sexu , może ona tak myśli itp. Staram się o rozmowę, wiecznie nerwy ją nachodzą. Od początku w związku utrzymuję rodzinę Ona tylko narzeka i szuka lub wyszukuje błędów danego dnia.Życie erotyczne to koszmar raz w miesiącu i to prawie z przymusu od 1 roku nawet do mnie nie podeszła i nie przytuliła,dobre słowo zapomnij. Co myślicie o tym?co mam zrobić? Poważne odpowiedzi

Gość gość
zawiąz sobie na supeł... Jprd. Ja ostatni seks miałam w 2005 i zyję. chyba ze dla ciebie zapładnianie to cel zycia, to znajdz kolejna niunię i narób dzieciaków, tylko płac na kazde alimenty

Gość gość
Ma mlodszego kochasia? Moze ci z gęby wali?

Gość gość
Powinienes sie juz nauczyc jakie sa baby

Gość gość
Biorądz pod uwage to ze kobieta tez ma potrzeby sexualne twierdze ze ma mlodszego kochanka i jesteś rogaczem ,przykre to ale prawdziwe,to nieprawda ze tylko fadeci zdradzają jak babe ciapara rozsfędzi to nawet pies jæ wydyma bez oporów:-P :-D