Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ximm_24

Czy to początek depresji??

Polecane posty

Mam 11 lat, od 5 miesięcy się tne. Mój każdy dzień wygląda tak samo: wstaje, wychodzę, wracam, płacze, idę spać. Jestem najmłodsza w rodzinie. W domu często są jakieś kłótnie, a ja jedyne co robię to zamykam się w toalecie i płaczę. Śmieją się ze mnie w szkole i mnie wyzywają. Ostatnio pobiłam 9 latke. Nie żałuje. Jej "mamusia" kazała mi ją przepraszać, ale i tak tego nie zrobiłam i nie zamierzam. Nienawidzę siebie. Próbuję się głodować na śmierć. I tak mi nie wychodzi. Próbuję się zmienić, ale nie umiem. Nie wiem czy to jest normalne. POMOCYYYY!!!!!!!!!!!!!! ;(

Gość gość
Idź do psychologa szkolnego. Potem zastanów się, co lubisz robić i po prostu zacznij to robić, a tym, co się dzieje w domu się nie przejmuj, bo mając 18 lat będziesz go mogła opuścić. Więc zaplanuj sobie przyszłość, rozwijaj się i naprzód!

Próbowałam. W szkole mam dwóch pedagogów, a co 2 tygodnie jeżdżę do psychologa. Jest jeszcze gorzej ;(

Próbowałam. W szkole mam dwóch pedagogów, a co 2 tygodnie jeżdżę do psychologa. Jest jeszcze gorzej ;(