Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podróże, wakacje, długie trasy.

Polecane posty

Gość gość

Lubię podróżować i to bardzo, wakacje, ferie zimowe, tzw. długie weekendy spędzam zazwyczaj poza domem... Samochodem jeżdżę zarówno po Polsce jak i czasami po Europie (na dalsze podróże- powyżej 1500-2000km częściej samolotem). Sęk w tym, że mój dotychczasowy pojazd dogorywa, licznik wybił mu ostatnio ponad 400 000 km, i czeka go już oddanie na złom, bo naprawy stają się nieopłacalne. Dlatego jakie auto proponujecie dla mnie, które musi być na tyle uniwersalne, aby dało się nim podróżować na bardzo dalekie trasy (kilka razy w roku), ale zarówno sprawdził się na codziennych dojazdach do pracy (około 20km- z czego są to tereny zabudowane, miasto). Dotychczas moim samochodem od roku 2008 był VW GOLF IV (r. prod. 1999). Liczy się także spalanie, żeby był opłacalny w trasie i mieście. Mój budżet maksymalnie to 15 tys. zł.

Gość gość
Podróżuj pociągiem xD

Gość gość
fajnie tak www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Proszę Państwa, naprawdę liczę na konstruktywne i wartościowe komentarze!

Gość gość
ja tez www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Weź pożyczkę np. w www.aasapolska.pl i dołóż sobie do jakiegoś VW passata. Lepiej na tym wyjdziesz :)

Gość Wejherowo1
Polecam wyjazd do Wejherowa. Miasto jest dobrze skomunikowane z innymi regionami i można przemieszczać się komunikacją miejską. Spokojne, urokliwe, czyste, zielone i bardzo zadbane miasto. Do tego piękna architektura i pyszne kaszubskie jedzenie - co jeszcze potrzeba do szczęścia? 25 km do morza pozwala na urozmaicenie wypoczynku. Miasto ma bogatą ofertę rozrywkową, ale jego największym plusem są stosunkowo niskie ceny i brak zatłoczonych ulic. Więcej na www.turystyka.wejherowo.pl

Gość gość
spadaj z tym Wejherowem,mieszkałam tam,nic ciekawego

Gość turysta

jeśli dużo podrózujecie warto zaopatrzyć się w namioty samochodowe, my mamy z Wild Camp. Mega sprawa, duże ułatwienie w podróżach

Gość Kisma

Ja teraz wyjeżdżam z Coral Travel - i nie mogę się doczekać. Dla mnie to jest zawsze sprawdzony i pewny organizator który wie jak odpowiednio zorganizować wyjazd! Takie wakacje to ja lubię. 

Gość Viktoriia

Ja też lubię podróżować, w ferie na tydzień wyjeżdżam. A potem to już w wakacje, po maturach🙂.