Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalina3

Pomoc psychologa, psychoterapeuty czy psychiatry w Opol?u?

Polecane posty

Gość Natalina3

Mam 28 lat, przez 6 lat chodziłam z chłopakiem, z którym miałam wziąć teraz w lipcu ślub. Niestety wszystkie przygotowania zostały odwołane. Chłopak wyjechał do Anglii i tam poznał inną kobietę. Rozstał się ze mną w sposób okrutny. Zostałam w moim mieście z problemem sama, głupio mi stawić czoła przed znajomymi w Opolu. Zaczęłam odczuwać zmiany w zakresie własnego zachowania, pojawiły się stany niepokoju, przygnębienia, problemów z mobilizacją do aktywności. Czuję, że potrzebuję pomocy, wsparcia, porady, do kogo mam się zwrócić?? psycholog, psychoterapeuta czy psychiatra??

Gość Namysłów wojew opolsk
tutaj się od półtorej roku leczę w Opolu Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św. Jadwigi Śląskiej 3,136 opinii z Google Szpital psychiatryczny w Opolu Adres: Wodociągowa 4, 45-221 Opole Godziny otwarcia: Czynne całą dobę Telefon: 77 541 41 10 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej fir

Gość Wikula1
Hejka, ja na twoim miejscu poszukałabym porady i wsparcia najpierw u psychologa. Skontaktuj się z taką znaną specjalistką w Opolu, panią mgr I. Maślankowską. To dobra, doświadczona z pogodnym usposobieniem pani psycholog. Jej fachowa pomoc na pewno rozwiąże twoje problemy, udzieli ci wsparcia i przepracuje z tobą różne dylematy natury psychicznej.

Gość Namysłów wojew opolskiee
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św ... www.wszn.opole.pl/ tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222. tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111. e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl. strona www: www.wszn.opole.pl. Metryczka. Telefony Telefony. OPIS, Numer Miejski. IZBA PRZYJĘĆ. Izba Przyjęć ... PORADNIE PORADNIE. Dane Kontaktowe Dane Kontaktowe. Dyrektor. Krzysztof Nazimek. Zastępca ... WSZN im. św. Jadwigi Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im ... Oddziały Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im ... Przetargi Przetargi. Przetarg na najem lokalu użytkowego z ... Więcej wyników z wszn.opole.pl »

Gość Namysłów Opolskie
Lekarz Monika Bolt-Drosik - psychiatra - Mój profil - Umów wizytę https://www.mp.pl › Umów wizytę › Lekarze Psychiatra - Lekarz Monika Bolt-Drosik - Opole - mój profil w portalu Medycyny Praktycznej. W czym się specjalizuję, gdzie pracuję, jak się ze mną ...

Gość Namysłów opolskie woj
Lekarz Bolt-Drosik Monika - Wojewódzki Specjalistyczny Zespół ... www.zumi.pl/2733144,Lekarz_Bolt-Drosik_Monika_-_Wojewodzki_Specjalistyczny... Lekarz Bolt-Drosik Monika - Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczn... na mapie. Adres tego miejsca to: Wodociągowa 4, 45-221, Opole. Zobacz ...

Gość Namysłów wojew opolsk
autorko jestem z okolic Namysłowa (50 km od Opola) ja leczę się u pani Moniki Bolt-Drosik ona jest Bardzo Fajna przyjmuje w szpitalu na Wodociągowej polecam ona wyprowadziła mnie z depresji i ze stanów lękowych

Gość gość
a ja polecam tu się leczyć w Opolu Wyświetlam wyniki dla psychiatra poliklinika opole Zamiast tego wyszukaj psychitra poliklinika opole Wyniki wyszukiwania Mapa: psychiatra poliklinika opole map expand icon Ocena Godziny otwarcia NZOZ MEDREM-POLIKLINIKA 2,8 (21) · Szpital prywatny Katowicka 55 · 77 423 26 60 Otwarte ⋅ Zamknięcie: 21:00 Strona Trasa Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św. Jadwigi Śląskiej 3,1 (36) · Szpital psychiatryczny Wodociągowa 4 · 77 541 41 10 Czynne całą dobę Strona Trasa Optima Medycyna 3,3 (19) · Przychodnia lekarska 45-861, Dambonia 171 · 77 887 21 21 Otwarte ⋅ Zamknięcie: 20:00 Strona Trasa Więcej miejsc Poradnia Zdrowia Psychicznego spzozmswia.opole.pl › Poradnie 16 cze 2015 - Strona główna SP ZOZ MSWiA w Opolu. ... Do psychologa wymagane jest skierowanie od lekarza psychiatry z tutejszej poradni.

Gość gość
20 polecanych psychiatrów w Opolu | ZnanyLekarz.pl https://www.znanylekarz.pl/psychiatra/opole Szukasz najlepszego dla siebie psychiatry w Opolu? ... Sławomir Dziubacki - psychiatra Opole ... MEDREM-POLIKLINIKA Poradnia Zdrowia Psychicznego.

Gość gość
A może wideokonsultacje w PsychoMedic??

Gość gość
Pani Bolt jest fajna

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Autorko jesteś?

Gość Krysia L
Myślę, że pani Irena Maślankowska to trafny wybór, na pewno spełni Twoje oczekiwania. Potrafi z szacunkiem podejść do pacjenta i wniknąć w indywidualne potrzeby i problemy. Bardzo doświadczona i mądra kobieta i dużą dozą cierpliwości i życzliwości. Polecam

Gość gość
Ja też bym polecił konsultacje online w PsychoMedic! ;)

Gość Sławka1
W Opolu widzę tylko pomoc jednej sensownej osoby z dużym doświadczeniem i wiedzą kliniczną. To pani psycholog, psychoterapeutka mgr Irena Maślankowska. Wiedza, empatia, dobór trafnych metod leczenia, zaangażowanie i życzliwość, to wszystko skupia ta solidna osoba o dużej wrazliwości i umiejętnym podejściu do pacjenta. Otrzymalam od niej konkretną pomoc w załamaniu nerwowym. Dzięki jej zaangażowaniu podniosłam głowę i z uporem idę przez życie dalej.

Gość Aleksandra Ola
Też miałam załamanie nerwowe i depresje spowodowaną odejściem mojego byłego chłopaka. Pomogła mi konkretnie i fachowo z duzym doświadczeniem i wyczuciem pani psycholog I. Maślnkowska. Poleciła mi tą panią moja koleżanka z pracy. Nie żałuję, że poszłam do niej i zaufałam. Okazała się bardzo pomocna i życzliwie nastawiona. Jej cenne uwagi i sugestie okazały się trafne, psychoterpia wzmocniła mój system nerwowy i przywróciła wiarę w siebie. Polecam

Godną polecenia psycholog jest mgr Maślankowska. Prowadziła moją psychoterapię która bardzo mi pomogła. Nie chce na forum opowiadać o problemach z którymi musiałam się uporać ale w tym gabinecie znalazłam wiele zrozumienia, wsparcia oraz fachową pomoc.